Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Ben bir bok yedim ama bilemedim iste diye 2 saat televizyonlarda aglayacaksa gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GelsinEgosu boyunu asmamissa sezon sonu ekibimize katilmasini dilerim.
Akbabaya Turuce hic gerek yok
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2000 jenerasyonunu yavaş yavaş monte ediyor Fatih hoca ve daha nice gençler varalt yapıdan 2-3 yıl içinde emre çolak seviyesinde futbolcu yetiştiremeyeceğimiz için ( kaç yıldır kimse yetişmedi) uefa statüsünde bize lazım olan rotasyon oyuncusu olarak gelebilir fm oynayan daha iyi bilir alt yapıdan yetişmiş oyuncu bulamayınca eksik kadro bildirmek zorunda kalıyorsun en azından rotasyonda kullanabiliriz emreyi fatih hoca ile futbola odaklanabiliyor bu çocuk süper finalli sezonda görebileceğimiz gibi
edit: semih kaya da dönebilir ahmet çalıktan koray günterden daha çok iş yapacağı kesin hemde alt yapıdan yetişmiş oyuncu kuralı için işe yararlar ahmet ile koray ne işe yarıyor bu bile bu üstteki iki oyuncuyu(emre-semih) değerli yapıyor kadro için.
Bu Maldonadoya geri mi düştük ne hali varsa görsün gelmesin bize
2000 jenerasyonunu yavaş yavaş monte ediyor Fatih hoca ve daha nice gençler var
SM-J701F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu kamil gelecekse dükkani kapatalim. nezaketsizligin dibine vurdu, bir tane tebrik mesaji yayinlamadi. ayrica östersfreddsf takimina elendik, bir gün sonra yaptigi paylasim daha hala akillarda. bildigimiz adam familyasindan bir hain. emek hirsizi burak, adam ve katil triosuyla takilmasi münasiptir.Bu Maldonadoya geri mi düştük ne hali varsa görsün gelmesin bize
Gelmesini isteyen haindir Galatasaray düşmanıdır.