Suat Kutlutürkan
Sarı Üye
- 24 Ekim 2017
- 285
- 76
- 178
Olabilirsin ama benim gözümde bu tenekeyi isteyen değildir. Ona yakışacak tek yer İbb'dir Arda ve Emre abisinin yanıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilirsin ama benim gözümde bu tenekeyi isteyen değildir. Ona yakışacak tek yer İbb'dir Arda ve Emre abisinin yanıdır.
Reis o vakit sen bize liste ilet senin sevecegin topculari sevelim isteyelim.Olabilirsin ama benim gözümde bu tenekeyi isteyen değildir. Ona yakışacak tek yer İbb'dir Arda ve Emre abisinin yanıdır.
Ne bu şimdi ? kendi fikrimi söylüyorum 10 Galatasaraylıdan 9u benim gibi düşünüyor boş yapmanın luzmü yok beğenemedin mi ?![]()
bu herifmi karar veriyor milletin GSliligine ? Lol
Bu gidisle bütün yeniceriler seneye Besiktas da bulusacak.
Burak, Colak, Gönül, Caner. Bi Arda eksik burada. Bi de Selcuk.
Ekli dosyayı görüntüle 22728Östersunds maçı hemen sonrası
Ekli dosyayı görüntüle 22728Östersunds maçı hemen sonrası
Saate bak yav yememiş içmemiş bunu paylaşmış it.
bunu bende bilmiyordum ki gelmesini istiyordum (rotasyon oyuncusu olarak) ancak camia'ya küsmek ne demek kendisini arda abisi gibi boy aynasında görüyor demek ki o zaman gelmesine gerek yok bunun yerine 18 yaşındaki çocuk maçlarda hata yapsın onu bağrımıza basarız ama bu arda abisi gibi egolu çocuğu artık kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.