52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir önceki listeyi beğenmemiştim, bu ondan da beter geldi bana. Gerçi katıldığım şarkı sebebiyle bu konuda söz hakkım yok aslında ama neyse :D

metal kisimlari atarsak puanlamam belli asagi yukari,kendi sarkima puan veresim geldi kaynarmiki arada ,sifir cekmemis olurum boylece:oley:

Playlist değişince şarkıların yeri değişmiş, bazı şarkıları dinlemediğim halde geçmiş bulunduğumu fark ettim, buna dikkat edin beyler

Yine doğru şarkıcı yanlış şarkı tercihleri var bana göre.

Ama liste iyi değil. En az 1 hafta nadas şart Eurovision'a toparlamak için. TS maçından sonraya bırakmak lazım artık.

Ama liste iyi değil. En az 1 hafta nadas şart Eurovision'a toparlamak için. TS maçından sonraya bırakmak lazım artık.
Acıma sevdiğin şarkıcıya 12 yi bas bence:)

Şarkı güzelse evet, ama her zaman iyi şarkıcı iyi şarkı yapmıyor. Liste bitmedi henüz zaten, oyları yarın öğlen atarım. Geçen aceleye geldi 1-2 şarkı ıskaladım.
Bana puan verdin nasıl bir duygu daha önce 1. ve 2. olduğum şarkılara 0 vermiştin:)

Yav böyle diyorsunuz ondan sonra 50 saat yarışma açılması için yalvarıyoruz. :D

Nadası falan bırakın iyidir sık sık yarışma :)

Daha önce de konuşuldu biliyorum ama yarışma saatleri daha düzenli olsun dün çok erkendi, bugün de çok geç :(

Playlist her zamanki gibi işte neyini beğenmediniz? :)

12 alacak en az 4 şarkı tespit ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt