- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Ayıptır sorması sen kaç puan vermiştin ağabey o şarkıya![]()
Hatırlamıyorum ama vermişimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıptır sorması sen kaç puan vermiştin ağabey o şarkıya![]()
Hayat ne tuhaf değil mi Erman ? Elvis ''kıçıyla'' sekiz çizmese, çok farklı bir müzik zevkiniz olacaktı... Düşüncelere daldım.
Tebrikler kardeşimÖmer'in de şirazesi kaydı hırs yaptı çocuk benim gibi.
Bağımlılık yapıyor dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi.
2. oldum galiba, puan veren herkese teşekkürlerimi sunarım.
1. olan şarkı da gayet güzeldi ki 8 vermişim zaten.
Öyle ezbere sallıyosun işte![]()
Öyle ezbere sallıyosun işte![]()
Tebrikler kardeşimO şarkıya en azından kürsü yakışırdı bu listede bence... Bu arada kaç puan vermişim ben sana onu bir de hele bana bakayım
![]()
Arda abi çok sağlam dediği şarkıya 3 puan veriyorsa, 12 puan verdiği şarkıları nasıl tanımlıyor merak ettim.
Elvis işin şişirme kısmı. Bill Haley'dir bu işin temelindeki isim. Sam Phillips, Chuck Bery, Jery Lee Lewis falan gibi babalar var o işin arkasında. Elvis dediğim gibi işin şişirme yanı.
Yok öyle birşey kusura bakma da Ozan'cımElvis işin şişirme kısmı. Bill Haley'dir bu işin temelindeki isim. Sam Phillips, Chuck Bery, Jery Lee Lewis falan gibi babalar var o işin arkasında. Elvis dediğim gibi işin şişirme yanı.
Bende prensip belli. Kendi beğendim şarkı sonuncu olsa da onunla katılırım. Meela sonraki yarışmaya katılacağım şarkı hazır.
En fazla 4 veriyorsun zaten içinde rock-metal olunca.
Epica'ya bir 6-7'ye çıkar diyordum tarife ama çıkmadı.![]()
Yok öyle birşey kusura bakma da Ozan'cımSaydığın isimlere saygım sonsuz ve muhakkak ki katkıları var ama Elvis'in katkısını yadsımak pek adaletli olmuyor bence... Elvis babaya laf söyletmem
![]()
Aynen Vasfi'nin puanları işlerken yanlış yere eklemişim
Düzelttim ve ilk mesaja ekledim. Hayırlı olsun.![]()
Dün hiç modumda değildim ben, hatta bir şarkıyı hiç dinlemeden puanlarımı göndermişim. Sonradan oylarımı değiştirdim. İlk gönderdiğimde Epica' ya 1 vermiştim aslında. Bana bir 5 GSC puanı borcun var yani anlayacağın![]()
Asıl sen benim muhteşem şarkımı boş geçmişsin, nesini beğenmedin anlamadım
Beğenilmez mi şu şarkı ya;
https://www.youtube.com/watch?v=ZAFVzeuuB6g