52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayat ne tuhaf değil mi Erman ? Elvis ''kıçıyla'' sekiz çizmese, çok farklı bir müzik zevkiniz olacaktı... Düşüncelere daldım.

Elvis işin şişirme kısmı. Bill Haley'dir bu işin temelindeki isim. Sam Phillips, Chuck Bery, Jery Lee Lewis falan gibi babalar var o işin arkasında. Elvis dediğim gibi işin şişirme yanı.

Ömer'in de şirazesi kaydı hırs yaptı çocuk benim gibi. :D

Bağımlılık yapıyor dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi.

2. oldum galiba, puan veren herkese teşekkürlerimi sunarım. :)

1. olan şarkı da gayet güzeldi ki 8 vermişim zaten.
Tebrikler kardeşim :) O şarkıya en azından kürsü yakışırdı bu listede bence... Bu arada kaç puan vermişim ben sana onu bir de hele bana bakayım :asd:

Bende prensip belli. Kendi beğendim şarkı sonuncu olsa da onunla katılırım. Meela sonraki yarışmaya katılacağım şarkı hazır.

Arda abi çok sağlam dediği şarkıya 3 puan veriyorsa, 12 puan verdiği şarkıları nasıl tanımlıyor merak ettim.

Elvis işin şişirme kısmı. Bill Haley'dir bu işin temelindeki isim. Sam Phillips, Chuck Bery, Jery Lee Lewis falan gibi babalar var o işin arkasında. Elvis dediğim gibi işin şişirme yanı.

Ben jerry lee üstadla girmiştim o da gsc ahalisi tarafından gereken değeri görmemişti hocam.

Yok öyle birşey kusura bakma da Ozan'cım :) Saydığın isimlere saygım sonsuz ve muhakkak ki katkıları var ama Elvis'in katkısını yadsımak pek adaletli olmuyor bence... Elvis babaya laf söyletmem :D

Elvis bence de şişirme.

Chuck Berry bana göre number 1'dır. Rock N'Roll işinde.

En fazla 4 veriyorsun zaten içinde rock-metal olunca. :D

Epica'ya bir 6-7'ye çıkar diyordum tarife ama çıkmadı. :)

Dün hiç modumda değildim ben, hatta bir şarkıyı hiç dinlemeden puanlarımı göndermişim. Sonradan oylarımı değiştirdim. İlk gönderdiğimde Epica' ya 1 vermiştim aslında. Bana bir 5 GSC puanı borcun var yani anlayacağın :D

Asıl sen benim muhteşem şarkımı boş geçmişsin, nesini beğenmedin anlamadım :D

Beğenilmez mi şu şarkı ya;

https://www.youtube.com/watch?v=ZAFVzeuuB6g

Yok öyle birşey kusura bakma da Ozan'cım :) Saydığın isimlere saygım sonsuz ve muhakkak ki katkıları var ama Elvis'in katkısını yadsımak pek adaletli olmuyor bence... Elvis babaya laf söyletmem :D

Bill Haley olmasa idi Elvis olmazdı Erman. Elvis için kötüdür vesaire demiyorum. Bende severim :D Bu işin başlangıç noktası Bill Haley'dir. Yani Elvis'le başlamadı her şey Mehmet'in dediği gibi.

Rock müziğin kökenine ineceksek cazdan başlamak gerekir :)

Dün hiç modumda değildim ben, hatta bir şarkıyı hiç dinlemeden puanlarımı göndermişim. Sonradan oylarımı değiştirdim. İlk gönderdiğimde Epica' ya 1 vermiştim aslında. Bana bir 5 GSC puanı borcun var yani anlayacağın :D

Asıl sen benim muhteşem şarkımı boş geçmişsin, nesini beğenmedin anlamadım :D

Beğenilmez mi şu şarkı ya;

https://www.youtube.com/watch?v=ZAFVzeuuB6g

Listeye ilk yazmıştım bunu, sonra nedense sırada geldi ne yalan söyleyeyim abi.

Aslında temiz söylemiş solist. Fon müziği güzel ama yorum dokunmadı çok ruhuma diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt