- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Listeye ilk yazmıştım bunu, sonra nedense sırada geldi ne yalan söyleyeyim abi.
Aslında temiz söylemiş solist. Fon müziği güzel ama yorum dokunmadı çok ruhuma diyeyim.
Daha önce dinlemiş miydin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Listeye ilk yazmıştım bunu, sonra nedense sırada geldi ne yalan söyleyeyim abi.
Aslında temiz söylemiş solist. Fon müziği güzel ama yorum dokunmadı çok ruhuma diyeyim.
3 puan bu şarkıyaNeyse
![]()
Rock müziğin kökenine ineceksek cazdan başlamak gerekir![]()
Arda abi çok sağlam dediği şarkıya 3 puan veriyorsa, 12 puan verdiği şarkıları nasıl tanımlıyor merak ettim.
Olabilir lakin rock severler tarafından pek fazla iplendiği söylenemezBill Haley olmasa idi Elvis olmazdı Erman. Elvis için kötüdür vesaire demiyorum. Bende severimBu işin başlangıç noktası Bill Haley'dir. Yani Elvis'le başlamadı her şey Mehmet'in dediği gibi.
Daha önce dinlemiş miydin?
12' yi neye vermişim?
Yav arkadaş herşeye eyvallah ama şu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz hayret ediyorumElvis bence de şişirme.
Chuck Berry bana göre number 1'dır. Rock N'Roll işinde.
Puanlaman bu imiş;
12 puan: Perry Como - And I Love You So
10 puan: Cher- Dov'e L'Amore
8 puan: George Michael - Where did your heart go
7 puan: Sting and Stevie Wonder - Fragile
6 puan: Alanis Morissette - That I Would Be Good
5 puan: Journey - Open Arms
4 puan: Tanju Okan - Kadınım
3 puan: The Doors - "People Are Strange"
2 puan: Barış Manço - Gibi Gibi
1 puan: Abba - Gimme! Gimme! Gimme!
Olabilir lakin rock severler tarafından pek fazla iplendiği söylenemezBen de dahil olmak üzere çoğu için başlangıç Elvis olarak kabul edilir. Ha dediğin o anlamda doğru olabilir ona birşey diyemem de ben asıl senin Elvis şişirmedir balondur demene içerledim
Hayatımda ilk defa duydum bunu yalan değil ve çok yadırgadım
Diğerleri hadi neyse de o cümlene katılmam mümkün değil :38573:
Abba' dan bile yüksek vermişim daha n' olsun![]()
Yav arkadaş herşeye eyvallah ama şu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz hayret ediyorum![]()
La havle ve la kuvvet![]()
AminYalnız o yarışmayı Abba kazandı
![]()
Onu ilk ben dedim arkadaşHaley'ye laf yok dalgalı bir hayatı olmuş zaten. Netice de bu türün yaratıcısı bu adam. Teşbihte hata olmaz. Hep Mehmet'in kıçı sekiz çiziyor demesi ile başladı bu olaydaBombayı atıp kaçıyor
![]()
AminYalnız o yarışmayı Abba kazandı
![]()
Onu ilk ben dedim arkadaşVe eleştirel anlamda da söylemedim. Adamın şahsına münhasır bir tarzı vardı hem müzikal hem de dans anlamında
![]()