52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bill Haley olmasa idi Elvis olmazdı Erman. Elvis için kötüdür vesaire demiyorum. Bende severim :D Bu işin başlangıç noktası Bill Haley'dir. Yani Elvis'le başlamadı her şey Mehmet'in dediği gibi.
Olabilir lakin rock severler tarafından pek fazla iplendiği söylenemez :) Ben de dahil olmak üzere çoğu için başlangıç Elvis olarak kabul edilir. Ha dediğin o anlamda doğru olabilir ona birşey diyemem de ben asıl senin Elvis şişirmedir balondur demene içerledim :D Hayatımda ilk defa duydum bunu yalan değil ve çok yadırgadım :D Diğerleri hadi neyse de o cümlene katılmam mümkün değil :38573:

Bir bayiksarkivisionin daha sonuna gelmisiz

Ffs

12' yi neye vermişim?

Puanlaman bu imiş;

12 puan: Perry Como - And I Love You So
10 puan: Cher- Dov'e L'Amore
8 puan: George Michael - Where did your heart go
7 puan: Sting and Stevie Wonder - Fragile
6 puan: Alanis Morissette - That I Would Be Good
5 puan: Journey - Open Arms
4 puan: Tanju Okan - Kadınım
3 puan: The Doors - "People Are Strange"
2 puan: Barış Manço - Gibi Gibi
1 puan: Abba - Gimme! Gimme! Gimme!

Puanlaman bu imiş;

12 puan: Perry Como - And I Love You So
10 puan: Cher- Dov'e L'Amore
8 puan: George Michael - Where did your heart go
7 puan: Sting and Stevie Wonder - Fragile
6 puan: Alanis Morissette - That I Would Be Good
5 puan: Journey - Open Arms
4 puan: Tanju Okan - Kadınım
3 puan: The Doors - "People Are Strange"
2 puan: Barış Manço - Gibi Gibi
1 puan: Abba - Gimme! Gimme! Gimme!

Abba' dan bile yüksek vermişim daha n' olsun :D

Olabilir lakin rock severler tarafından pek fazla iplendiği söylenemez :) Ben de dahil olmak üzere çoğu için başlangıç Elvis olarak kabul edilir. Ha dediğin o anlamda doğru olabilir ona birşey diyemem de ben asıl senin Elvis şişirmedir balondur demene içerledim :D Hayatımda ilk defa duydum bunu yalan değil ve çok yadırgadım :D Diğerleri hadi neyse de o cümlene katılmam mümkün değil :38573:

Haley'ye laf yok dalgalı bir hayatı olmuş zaten. Netice de bu türün yaratıcısı bu adam. Teşbihte hata olmaz. Hep Mehmet'in kıçı sekiz çiziyor demesi ile başladı bu olayda :D Bombayı atıp kaçıyor :D

Elvis bence de sıradan, 3 tane efsane şarkısı var o kadar (!) :oley:

Haley'ye laf yok dalgalı bir hayatı olmuş zaten. Netice de bu türün yaratıcısı bu adam. Teşbihte hata olmaz. Hep Mehmet'in kıçı sekiz çiziyor demesi ile başladı bu olayda :D Bombayı atıp kaçıyor :D
Onu ilk ben dedim arkadaş :D Ve eleştirel anlamda da söylemedim. Adamın şahsına münhasır bir tarzı vardı hem müzikal hem de dans anlamında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt