- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.752
- 2.868
Sen bence dublelerin ayarını kaçırmışsınBen Mehmet'in iletisi ile olaya müdahil oldum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bence dublelerin ayarını kaçırmışsınBen Mehmet'in iletisi ile olaya müdahil oldum![]()
Ben Mehmet'in iletisi ile olaya müdahil oldum![]()
Sen bence dublelerin ayarını kaçırmışsın![]()
Hayat ne tuhaf değil mi Erman ? Elvis ''kıçıyla'' sekiz çizmese, çok farklı bir müzik zevkiniz olacaktı... Düşüncelere daldım.
İşte felaket oradan belli ya![]()
Wn tırt da şarkısıydı be ya.
Winner Takes It All kendim katıldım diye demiyorum daha iyi değil mi? Sen de katılmıştın galiba 9. mu ne olmuştun hatta o da iyiydi.
Sen Mehmet'in psikolojik operasyonlarına bu kadar çabuk dalacaksan yakında biz de çatırdamaya başlarız mazallahMehmet'i gördüğüm an daldımDüşünmedim o an hiç bir şey
Vay hayın yine psikolojik operasyon peşinde bu dedim
![]()
Wn tırt da şarkısıydı be ya.
Winner Takes It All kendim katıldım diye demiyorum daha iyi değil mi? Sen de katılmıştın galiba 9. mu ne olmuştun hatta o da iyiydi.
Sen Mehmet'in psikolojik operasyonlarına bu kadar çabuk dalacaksan yakında biz de çatırmaya başlarız mazallah![]()
Dublelerin ayarını kaçırdım deyiver olsun bitsin işte
![]()
Aynen birkaç yarışma daha saklasa şarkıyı sonra girse şampiyon olacak ama Aslan işteBu arada daha yeni kazanmasa Scorpions'un şarkısı yine güzeldi ve kazanabilirdi yarışmayı diyorum.
@Aslan Türkoğlu bari 1-2 yarışma bekleseydin.![]()
Tamamdır mevzu kapandıMehmet yazınca dayanamıyorum birader ne yapayımNe badireler atlattık ne çatlaması Allah aşkına
Fazla yuvarlamış olabilirim elbette
![]()
Yok öyle birşey arkadaş@Erman Türker @Ozan Tokgöz
Neyse en azından Elvis'in kıçıyla sekiz çizmek suretiyle Rock'ı icat ettiğini öğrenmiş oldum, bu da bir kazançtır, teşekkürler.
Aynen birkaç yarışma daha saklasa şarkıyı sonra girse şampiyon olacak ama Aslan işteHemen sonuca gideyim diyor ama çakılıyor. Queen - We Are The Champions gibi bir balık her zaman tutmaz
![]()
Yok öyle birşey arkadaşSekiz çizmesi olayı doğru da sekiz çizmesiyle Rock'ın icat olması olayı latife
Olayları saptırarak beni zor durumda bırakmaya çalışmayın lütfen :asd22: