52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlığın ruhuna uygun muhabbet döndü uzun zaman sonra :D Mehmet Beyi tebrik ediyorum :D

Ben Mehmet'in iletisi ile olaya müdahil oldum :D

Hayretler içerisinde sizi takip ediyorum Ozan bey. Bir mesajınızda Mehmet'in dediği gibi rock elvis'le başlamamıştır gibi bir cümle kurdunuz, ben bile kendime hayret ettim zira konuya dair en ufak bir bilgim yok.

Bu arada daha yeni kazanmasa Scorpions'un şarkısı yine güzeldi ve kazanabilirdi yarışmayı diyorum.
Aslan Türkoğlu bari 1-2 yarışma bekleseydin. :D

Hayat ne tuhaf değil mi Erman ? Elvis ''kıçıyla'' sekiz çizmese, çok farklı bir müzik zevkiniz olacaktı... Düşüncelere daldım.

İşte bu mesajınızı gördüm Mehmet bey ve dediğim gibi bodoslama daldım. Meğer Erman bir üst mesajda sekiz çizdirmiş :D

Mehmet'i gördüğüm an daldım :D Düşünmedim o an hiç bir şey :D Vay hayın yine psikolojik operasyon peşinde bu dedim :D
Sen Mehmet'in psikolojik operasyonlarına bu kadar çabuk dalacaksan yakında biz de çatırdamaya başlarız mazallah :D :D Dublelerin ayarını kaçırdım deyiver olsun bitsin işte :D

Son düzenleme:
Sen Mehmet'in psikolojik operasyonlarına bu kadar çabuk dalacaksan yakında biz de çatırmaya başlarız mazallah :D :D Dublelerin ayarını kaçırdım deyiver olsun bitsin işte :D

Mehmet yazınca dayanamıyorum birader ne yapayım :D Ne badireler atlattık ne çatlaması Allah aşkına :D Fazla yuvarlamış olabilirim elbette :D

Bu arada daha yeni kazanmasa Scorpions'un şarkısı yine güzeldi ve kazanabilirdi yarışmayı diyorum.
@Aslan Türkoğlu bari 1-2 yarışma bekleseydin. :D
Aynen birkaç yarışma daha saklasa şarkıyı sonra girse şampiyon olacak ama Aslan işte :D Hemen sonuca gideyim diyor ama çakılıyor. Queen - We Are The Champions gibi bir balık her zaman tutmaz :D

53 için çok ama çok iddialı şarkım var, umarım kaçırmam.

Erman Türker Ozan Tokgöz

Neyse en azından Elvis'in kıçıyla sekiz çizmek suretiyle Rock'ı icat ettiğini öğrenmiş oldum, bu da bir kazançtır, teşekkürler.

@Erman Türker @Ozan Tokgöz

Neyse en azından Elvis'in kıçıyla sekiz çizmek suretiyle Rock'ı icat ettiğini öğrenmiş oldum, bu da bir kazançtır, teşekkürler.
Yok öyle birşey arkadaş :D Sekiz çizmesi olayı doğru da sekiz çizmesiyle Rock'ın icat olması olayı latife :D Olayları saptırarak beni zor durumda bırakmaya çalışmayın lütfen :asd22:

Aynen birkaç yarışma daha saklasa şarkıyı sonra girse şampiyon olacak ama Aslan işte :D Hemen sonuca gideyim diyor ama çakılıyor. Queen - We Are The Champions gibi bir balık her zaman tutmaz :D

0 verdim ilk dedim ayıp ama, sonra gidip 8'i falan düşündüm ama daha yeni be ya dedim 3-4 gibi bir şey verdim sanırım. :)

Strateji diye bir şey var yani biraz beklese şampiyondu ki liste de zayıftı. Kendi şarkım hariç 2-3 şarkı daha vardı.

Yok öyle birşey arkadaş :D Sekiz çizmesi olayı doğru da sekiz çizmesiyle Rock'ın icat olması olayı latife :D Olayları saptırarak beni zor durumda bırakmaya çalışmayın lütfen :asd22:

Elvis adam değildir ''Rock'ı esas halley icat etmiştir.'' tezine katılıyorsun yani?

Ozan Tokgöz zamanında beni şampiyon yapmışlığın da varmış beyim, eski sonuçlara bakarken gözümden kaçmadı :oley: :hat:

Cevap: 38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Açıklanıyor!

İkinci puanımız @Ozan Tokgöz abimizden geliyor

Ozan Tokgöz

Freddie Mercury - Living On My Own 12
Simon & Garfunkel - El Condor Pasa 10
Tom Jones - Delilah 8
Zülfi Livaneli - Kan Çiçekleri 7
Tu Es Partout - Edith Piaf 6
Queen - Who Wants To Live Forever 5
Foo Fighters - The Pretender 4
MFÖ- Sarı Laleler 3
Helldorado - A Drinking Song 2
Frank Sinatra - Yesterday 1[/B][/B]​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt