- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
@Erman Türker @Ozan Tokgöz
Neyse en azından Elvis'in kıçıyla sekiz çizmek suretiyle Rock'ı icat ettiğini öğrenmiş oldum, bu da bir kazançtır, teşekkürler.
Ne adamsın Mehmet ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Erman Türker @Ozan Tokgöz
Neyse en azından Elvis'in kıçıyla sekiz çizmek suretiyle Rock'ı icat ettiğini öğrenmiş oldum, bu da bir kazançtır, teşekkürler.
@Ozan Tokgöz zamanında beni şampiyon yapmışlığın da varmış beyim, eski sonuçlara bakarken gözümden kaçmadıley:
Cevap: 38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Açıklanıyor!
İkinci puanımız @Ozan Tokgöz abimizden geliyor
Ozan Tokgöz
Freddie Mercury - Living On My Own 12
Simon & Garfunkel - El Condor Pasa 10
Tom Jones - Delilah 8
Zülfi Livaneli - Kan Çiçekleri 7
Tu Es Partout - Edith Piaf 6
Queen - Who Wants To Live Forever 5
Foo Fighters - The Pretender 4
MFÖ- Sarı Laleler 3
Helldorado - A Drinking Song 2
Frank Sinatra - Yesterday 1[/B][/B]
Kesinlikle katılmıyorumElvis adam değildir ''Rock'ı esas halley icat etmiştir.'' tezine katılıyorsun yani?
Grunge, Kurt Kobain ölmeden önce ölmüştü ağabey![]()
Kesinlikle katılmıyorum![]()
Nirvana'dan hiç haz etmem![]()
Kim buldu arkadaş bu Rock'ı ? Olay iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Sanki bu müzik türünü çok seviyormuş gibi ne karıştırıyorsun ortalığıKim buldu arkadaş bu Rock'ı ? Olay iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Hakikaten bir sen eksiktin AyberkNirvana'dan hiç haz etmem![]()
Sanki bu müzik türünü çok seviyormuş gibi ne karıştırıyorsun ortalığıKim bulduysa buldu :asd22: Ben asıl tablet kılıfı icadını kim yaptı onu merak ediyorum
![]()
![]()
Ahahahahah süper adam buÇabalara gel hele
Nasıl yönlendirici soru soruyor yahu
![]()
Sanki bu müzik türünü çok seviyormuş gibi ne karıştırıyorsun ortalığıKim bulduysa buldu :asd22: Ben asıl tablet kılıfı icadını kim yaptı onu merak ediyorum
![]()
![]()
Yav güzel insanlar, konuya dair bilgim yok ve öğrenmek istiyorum ama çelişkili cevaplar aldığımdan bir türlü soruma cevap alamadım.![]()
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
Tam Bir Sebep Belirtilmemiş Muhtemel Sebepler
* Forumda Yetkiniz Olmayan Bir Alana Giriş Yapmaya Çalışıyorsunuz.
* Forum Kurallarına Uymadıgınız ıçin Banned Yani Forumdan Uzaklaştırılmış Olabilirsiniz !
Yasaklandığınız süre: henüz yok
Giriş problemim hala devam ediyor,bir el atılırsa Nirvana'ya bodoslama dalarım![]()
Rock'ı salt bir müzik türü olarak algılamak, rakı ile balık yememek gibi birşeydir.Kim buldu arkadaş bu Rock'ı ? Olay iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Başta söyledik ya bu işin mucidi Haley diye. Blues melezlemeleri ile başladı işe diye. Hatta ilk sağlam Rock'n Roll örneği şarkının videosunu da koydum. Elvis tanınmasında ve kitlelere yayılmasında etki icra ediyor. Ha keza Chuck Berry, Jerry Lee Lewis gibi isimler de o kapsamda.
İkna oldum teşekkürler, bu işin sonunda Erman'ın haksız çıkacağını tahmin ediyordum açıkçası
Şaka bir yana, itiraf ediyorum ki bahsettiğin isimlerin hiçbirini bilmiyorum.(Elvis hariç)
Rock'ı salt bir müzik türü olarak algılamak, rakı ile balık yememek gibi birşeydir.