52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay Asma Kemal Bulur

10 puan vermissiniz ,tisikkiir edemedim :)

harukulade bir sesi var sineadimin amma nothing comparas tu gibi bir sarkisi sonuncu olmustu :(

Ayberk Çetin Ozan Tokgöz Aklıma bir metal müzik parçası ve klibi geldi üniversite zamanlarından hastası olduğumuz :) Hani iğrençliğin son noktası derler ya hah işte öyle bir de animasyon klibi var :D :D Gelecek ESC'ye onunla katılsam mı diyorum lakin bir hafta boyunca kulaklarım çınlayabilir ondan korkuyorum :D :D Özellikle B. Arda Aycan ağabey hayattan soğuyabilir :2aloh1:

@Ayberk Çetin @Ozan Tokgöz Aklıma bir metal müzik parçası ve klibi geldi üniversite zamanlarından hastası olduğumuz :) Hani iğrençliğin son noktası derler ya hah işte öyle bir de animasyon klibi var :D :D Gelecek ESC'ye onunla katılsam mı diyorum lakin bir hafta boyunca kulaklarım çınlayabilir ondan korkuyorum :D :D Özellikle @B. Arda Aycan ağabey hayattan soğuyabilir :2aloh1:

Arda ağabey diğer yarışmanın listesini dinlerken kendini camdan atmadıysa gelişme gösteriyor demektir :D

Arda ağabey diğer yarışmanın listesini dinlerken kendini camdan atmadıysa gelişme gösteriyor demektir :D
Ahahahahh aynen lakin benim bahsettiğim grup, şarkı ve klibin yanında o listedekiler melaike melaike :D :D Arda ağabey bırak hayattan soğumayı müzik denen olguyu komple terkedebilir :D

Ahahahahh aynen lakin benim bahsettiğim grup, şarkı ve klibin yanında o listedekiler melaike melaike :D :D Arda ağabey bırak hayattan soğumayı müzik denen olguyu komple terkedebilir :D

Ne yapsak acaba önümüzdeki yarışmaya hepimiz black ve death metal şarkılarla mı katılsak :D Listeyi kapatıp kaçsın ahahaha

Yoo, gayet iyi Rockvision listesi bence, bir iki tane tuhaf şey var ama idare eder :D

Ne yapsak acaba önümüzdeki yarışmaya hepimiz black ve death metal şarkılarla mı katılsak :D Listeyi kapatıp kaçsın ahahaha
Ahahahahah :D Cafe Anatolia'ya puan vermeyen softçulara inat o şarkı ile girmeyi düşünüyorum açık konuşmak gerekirse :D Şöyle bir helalinden hayattan soğusunlar da akılları başlarına gelsin :2aloh1:

Black diye tabir edilen şarkıları bende seviyorum

Ahahahahah :D Cafe Anatolia'ya puan vermeyen softçulara inat o şarkı ile girmeyi düşünüyorum açık konuşmak gerekirse :D Şöyle bir helalinden hayattan soğusunlar da akılları başlarına gelsin :2aloh1:

Tamam örgütlenip klavyeyi ya da lap topları yere fırlattıralım bu arkadaşlara :D

Oğlum, dinlemiyorum ki, kendinizi paraladınız ha üzülüyorum :D

Erman şu rahatsız edici şarkıyı yollayabilir misin çok merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt