52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuna'nin puanlama tablosunu begendim. O yapsin. Tuna topicte beni övün diye duruyor.:D

Tuna Köse seni ejder laykı ile boğarız. Layka layk demezsin. En kısa sürede köşeyi dönmüş olursun.

Yarışma sık olmasın diyenler yarışma istiyor,

Günde 3 kere yarışma olsa katılacak adamlar yarışma olmasın diyor.

Beyler cidden bu işte bir gariplik var. :D

Tuna Köse Kardeşim adam gibi adamdır. Kullandığı yarışma tablosu da tam bir organizatör işi :D Açıkçası yaptığı yarışmanın tadı damağımızda kaldı :D

Tuna Köse Kardeşim adam gibi adamdır. Kullandığı yarışma tablosu da tam bir organizatör işi :D Açıkçası yaptığı yarışmanın tadı damağımızda kaldı :D

Yani bence bu yarişmanin en iyi orginazatörü Tuna Köse dir. Bunu hep söylerim. Öyle bir puan tablosu yok. Durmadan kim kimin şarkisi diye geri dönmekten boynumuz agridi.

Alpay'ın yarışma istemeyip de diğer porsukların yarışma istemesi porsukların ne kadar vasat, bölünmüş bir lobi olduğunun kanıtıdır. Oysa biz ejderler öyle miyiz? Hepimiz tek yürek olmuş, yarışma bekliyoruz.

Tuna Köse modumun döneminde şampiyonluk kazandım.

Kuşkusuz 1 numaralı organizatördür.

Tuna konudan çıktı beyler, çok oldu :)

Yarışma yapılma durumu var mı?

Bu arada @Aykut Akyıl dün bana 10 puan vermişsin, bu senin ne kadar komodo ejderi sevgisi beslediğini gösterir. Bizimle misin?

Yarin konu açılır, cumartesi sonuçlar açıklanır, pazar zaten maç.

Alpay'ın yarışma istemeyip de diğer porsukların yarışma istemesi porsukların ne kadar vasat, bölünmüş bir lobi olduğunun kanıtıdır. Oysa biz ejderler öyle miyiz? Hepimiz tek yürek olmuş, yarışma bekliyoruz.
Diğer porsuk kim oluyor Aslan kardeşim :D Hele söyle de bir bilelim :asd:

Ayrıca porsuklara vasat ve bölünmüş diyecek son lobimtrak bir oluşumsunuz :D

Diğer porsuk kim oluyor Aslan kardeşim :D Hele söyle de bir bilelim :asd:

Ayrıca porsuklara vasat ve bölünmüş diyecek son lobimtrak bir oluşumsunuz :D

Hepiniz pusuda yatmış yarışma bekliyorsunuz :D bana masal anlatma.

Ayrıca son yarışmanın en başarılı lobisi olduğumuzu belirtmek isterim. 2 ejderimiz derece yaptı işte. Siz ne yaptınız peki? :o :dance:

1 saate kadar açıldı açıldı. Yok açılmadıysa ben açacağım yarışma konusunu.

Bu ne yahu kuruduk kaldık bu topicde.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt