52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler şarkı patlatmamanızı tavsiye ediyor ve hepinize huzurlu geceler diliyorum.

Yarın bu yarışma ya olacak, ya olacak, hoşçakalın diyorum. :)

Beyler bir şey soracağım, bu şarkıyı ben lisede dinlediğimi hatırlıyorum. description kısmında 2003 diyor ne iş?

Kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum ama sorumun cevabını yaptığım araştırma sonucu buldum, şarkı 98'in son çeyreğinde çıkmış.

Son düzenleme:
Araştırdım abi. Eskiden farklıymış zaten üyeleri. 3 dönem 1991'den günümüze gelen bir esintidir Flört. :)

EDIT: Bu şarkı ile okulda kareografi yapmıştım ben yahu ilkokul 4'te. :D

Tabi o zaman bir haberdik gruptan. :)

Adama bak ilkokulda kareografi yapıyor. Biz çivili tahtalar üzerinde para ile futbol oynuyorduk. :D

Adama bak ilkokulda kareografi yapıyor. Biz çivili tahtalar üzerinde para ile futbol oynuyorduk. :D

Onu da yapıyorduk ama hoca enteldi biraz ya.:D

La Fontaine tiyatrosu, bu şarkı ve Turkish Cowboy'lar ile de dans yaptırmıştı.

Baktım olacak gibi değil alacağımı aldım diyerek 5.sınıfta okul değiştirttim bizimkilere. :)

İşin esprisi tabi bu da özel okuldu ama burs vermeyi kesince ayrıldım okuldan, ama zengin çocukları ve bozuk olmayan paraları ile o işlere gireşemediğim 4 senenin acısı hala içimde kaldı.

Çok şükür sonra ki 4 senede telafi ettik, pet şişe kapağı ile maçta yaptık, gazoz kutusunu ezerek ölümüne de oynadık, bozuk para ile maçta, japon kalede. :D

Son düzenleme:
Bir 68 kuşağına bak bizim kuşağa bak, bildiğin gerizekalı.

Onu da yapıyorduk ama hoca enteldi biraz ya.:D

La Fontaine canlandırması , bu ve Turkish Cowboy'lar şarkılarıile dans yapmıştık hiç unutmam. :)

Sonra zaten yeter dedim bu kadar kareografi ve 5.sınıf da okul değiştirdim. :D

Neslimiz hakkında ki görüşlerimi aynen muhafaza ediyorum, birilerini kızdırsa da gerçekleri söylemeye devam edeceğim. :D

Yok katılıyorum ben sana. Ama çok uzun uzadıya konuşulacak bir konu hatta münazara yarışmasına konu bile yapabilirsiniz. Şimdiki 140 karakterlik dimağa sahip olan nesil mi ? Yoksa üzerinden palet geçmesine ve aptallaştırılmasına rağmen ayağa kalkan nesil mi tarzında :D

Yok katılıyorum ben sana. Ama çok uzun uzadıya konuşulacak bir konu hatta münazara yarışmasına konu bile yapabilirsiniz. Şimdiki 140 karakterlik dimağa sahip olan nesil mi ? Yoksa üzerinden palet geçmesine ve aptallaştırılmasına rağmen ayağa kalkan nesil mi tarzında :D

Standardı o kadar aşağıya çekersen tabi ki bizim nesil ''akıllı'' gözükür. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt