- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Beyler şarkı patlatmamanızı tavsiye ediyor ve hepinize huzurlu geceler diliyorum.
Yarın bu yarışma ya olacak, ya olacak, hoşçakalın diyorum.
Yarın bu yarışma ya olacak, ya olacak, hoşçakalın diyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen katılmıştım Flört'ün bir başka şarkısı ile de
https://www.youtube.com/watch?v=kt7yrISdoAM
Bu grubu da çok seviyorum sebepsiz bir şekilde.
Sen bu grubun şu halini hatırlamazsın sanırımSolist hariç değiştiler tabi
https://www.youtube.com/watch?v=yGf4vtYdYz8
Beyler bir şey soracağım, bu şarkıyı ben lisede dinlediğimi hatırlıyorum. description kısmında 2003 diyor ne iş?
Araştırdım abi. Eskiden farklıymış zaten üyeleri. 3 dönem 1991'den günümüze gelen bir esintidir Flört.
EDIT: Bu şarkı ile okulda kareografi yapmıştım ben yahu ilkokul 4'te.
Tabi o zaman bir haberdik gruptan.![]()
Kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum ama sorumun cevabımı yaptığım araştırma sonucu buldum, şarkı 98'in son çeyreğinde çıkmış.
Adama bak ilkokulda kareografi yapıyor. Biz çivili tahtalar üzerinde para ile futbol oynuyorduk.![]()
O para kemiğe gelince iyi acıtırdı![]()
Ağabey bizde o futbol oyununu az oynamadık ilkokulda acayip eğneliyordukAdama bak ilkokulda kareografi yapıyor. Biz çivili tahtalar üzerinde para ile futbol oynuyorduk.![]()
Heder olan bir neslin aslan yürekli temsilcisi olduğunu kanıtladın![]()
Adama bak ilkokulda kareografi yapıyor. Biz çivili tahtalar üzerinde para ile futbol oynuyorduk.![]()
Neslimiz hakkında ki görüşlerimi aynen muhafaza ediyorum, birilerini kızdırsa da gerçekleri söylemeye devam edeceğim.![]()
Bir 68 kuşağına bak bizim kuşağa bak, bildiğin gerizekalı.
Yok katılıyorum ben sana. Ama çok uzun uzadıya konuşulacak bir konu hatta münazara yarışmasına konu bile yapabilirsiniz. Şimdiki 140 karakterlik dimağa sahip olan nesil mi ? Yoksa üzerinden palet geçmesine ve aptallaştırılmasına rağmen ayağa kalkan nesil mi tarzında![]()
Ağabey bizde o futbol oyununu az oynamadık ilkokulda acayip eğneliyorduk![]()
68 kuşağını baz alırsan gerizekalı tabiri iyimser bir tabir bile olabilir![]()