- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Sen böyle yaparsan bir gün değil bir hafta daha yarışma olmazKendi ayağına sıkıyorsun kardeşim haberin olsun
![]()
![]()
Olsun. Yarışma şerefimizden daha önemli değil.

İnadına yarışmaya hayır diyoruz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen böyle yaparsan bir gün değil bir hafta daha yarışma olmazKendi ayağına sıkıyorsun kardeşim haberin olsun
![]()
![]()
Olsun. Yarışma şerefimizden daha önemli değil.Adam resmen ejderleri yoksaydı. Bir ejder nelere kadir, göstereceğim hepinize.
Tuncay Aslan'in sozunden cikamiyormus demek ki bugun de bunu ogrendik.
Olsun. Yarışma şerefimizden daha önemli değil.Adam resmen ejderleri yoksaydı. Bir ejder nelere kadir, göstereceğim hepinize.
Kardeşim moralin bozuk diye öyle söylemiş ya ne alıngan adamsın.
Bırak yarışma olsun ilk 3'ü alıp lobinin üstünlüğü neymiş ortaya çıksın.
@Mehmet Arslaner efendi ejderler olmadan da yarışmayı koparabiliriz dedi. Bizi lobiden saymadı kısacası. Biz de bu yüzden yarışmayı boykot ediyoruz.
#AncakEjderlerİstediğiZamanYarışmaOlur
Sonraki mesajında biz bu yarışmayı ejderler olmadan da alabiliriz yazmış. Alsınlar bakalım.
#İnadınaHayır!YarışmaYapanınÇüküKurusun!![]()
Yarışma yapmadığına göre @Tuncay Tum ejder lobisinin gizli üyesi diyebilir miyiz?
Tuncay dediğiniz adamla, tabii altını çizerek söylüyorum Tum olanı ile, lobinin temel taşlarını beraber oturttuk.
@Aslan Türkoğlu Biz ettik sen etme, boykotu kaldır yarışalım. Er meydanından kaçana yiğit denmez.
Gördük kaç gündür nasıl aldığınıArtık çok geç. Laf ağızdan bi kere çıkar. Bugün için yarışma talebinde bulunmam ben. Ama o lafı söylemeseydin moderatöründen tut, onursal üyelerine kadar herkesi mentionlayıp yarışmayı söke söke alacaktım.![]()
Tuncay Tum Yarışmayı açarak Aslan'a ağzının payını vermeni bekliyoruz.Artık çok geç. Laf ağızdan bi kere çıkar. Bugün için yarışma talebinde bulunmam ben. Ama o lafı söylemeseydin moderatöründen tut, onursal üyelerine kadar herkesi mentionlayıp yarışmayı söke söke alacaktım.![]()
Gördük kaç gündür nasıl aldığını![]()
![]()
Tuncay Tum ben yarışma yapma dediysem yarışma yapmayacak kadar asil bir kardeşimizdir.@Tuncay Tum Yarışmayı açarak Aslan'a ağzının payını vermeni bekliyoruz.
Ne biliyorsun o cevapları özelden almadığımızı?En azından mücadele ettim. İki saattir yazıyorsunuz biri cevap bile vermiyor.Oysa benim çıkardığım isyanlarda konuyla alakası olmayan Fatih Akca bile yazmak zorunda kalıyordu.
![]()
Tuncay Tum Senin üstünde tahakküm kurduğunu sanıyor.@Tuncay Tum ben yarışma yapma dediysem yarışma yapmayacak kadar asil bir kardeşimizdir.
Aslan'ı kim kızdırdı ya?