52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen böyle yaparsan bir gün değil bir hafta daha yarışma olmaz :D Kendi ayağına sıkıyorsun kardeşim haberin olsun :D :D

Olsun. Yarışma şerefimizden daha önemli değil. :D Adam resmen ejderleri yoksaydı. Bir ejder nelere kadir, göstereceğim hepinize.

İnadına yarışmaya hayır diyoruz!

Tuncay Aslan'in sozunden cikamiyormus demek ki bugun de bunu ogrendik.

Olsun. Yarışma şerefimizden daha önemli değil. :D Adam resmen ejderleri yoksaydı. Bir ejder nelere kadir, göstereceğim hepinize.

İnadına yarışmaya hayır diyoruz!

Kardeşim moralin bozuk diye öyle söylemiş ya ne alıngan adamsın. :D

Bırak yarışma olsun ilk 3'ü alıp lobinin üstünlüğü neymiş ortaya çıksın.

Kardeşim moralin bozuk diye öyle söylemiş ya ne alıngan adamsın. :D

Bırak yarışma olsun ilk 3'ü alıp lobinin üstünlüğü neymiş ortaya çıksın.

Sonraki mesajında biz bu yarışmayı ejderler olmadan da alabiliriz yazmış. Alsınlar bakalım.

#İnadınaHayır!YarışmaYapanınÇüküKurusun! :D

@Aslan Türkoğlu Biz ettik sen etme, boykotu kaldır yarışalım. Er meydanından kaçana yiğit denmez.

Artık çok geç. Laf ağızdan bi kere çıkar. Bugün için yarışma talebinde bulunmam ben. Ama o lafı söylemeseydin moderatöründen tut, onursal üyelerine kadar herkesi mentionlayıp yarışmayı söke söke alacaktım. :D

Artık çok geç. Laf ağızdan bi kere çıkar. Bugün için yarışma talebinde bulunmam ben. Ama o lafı söylemeseydin moderatöründen tut, onursal üyelerine kadar herkesi mentionlayıp yarışmayı söke söke alacaktım. :D
Gördük kaç gündür nasıl aldığını :D :D

Tuncay Tum Yarışmayı açarak Aslan'a ağzının payını vermeni bekliyoruz.

En azından mücadele ettim. İki saattir yazıyorsunuz biri cevap bile vermiyor. :D Oysa benim çıkardığım isyanlarda konuyla alakası olmayan Fatih Akca bile yazmak zorunda kalıyordu. :D
Ne biliyorsun o cevapları özelden almadığımızı? :D :D Fatih seninle dalga geçmek için yazıyordu neyi anlatıyorsun? :D Komodinler balataları yakmış aga belli oldu :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt