Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.112
- 48.636
- 4.843
hem 30 üstü hem de kronik sakat bir oyuncu arayışımış var ondan biraz zaman alacaktır renkdaşYaşı çok genç 33 luk bi kanat arayışına başladık muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem 30 üstü hem de kronik sakat bir oyuncu arayışımış var ondan biraz zaman alacaktır renkdaşYaşı çok genç 33 luk bi kanat arayışına başladık muhtemelen
Arda'nın oynamasına ben de sinir oluyorum diğerleri için 8 eylül sonrasına bakıcaz.Kendi adıma tepkimin en büyük sebebi devamli BAY yerine arda ve feghouliyi tercih etmesi çocuğa bir şans verseydi de izleseydik
evet bu durum terim'i aklamıyor bence. Fırsatları geç verip verim alınca dogru zaman oluyo diye bakılıyor ama diğer türlü geçen zamanda boşa harcandığı düşünülmüyor. yorucuKerem geçen sene kaç maç oynadı sanki Barış ı da yavaş yavaş ısındıracaktır hoca
Doğru zaman olup olmadığını kimse bilemez oyuncaya önceden sorumluluk yükleyip daha parlamadan söndürme ihtimali de var burada hocanın ben tecrübesine güveniyorumevet bu durum terim'i aklamıyor bence. Fırsatları geç verip verim alınca dogru zaman oluyo diye bakılıyor ama diğer türlü geçen zamanda boşa harcandığı düşünülmüyor. yorucu
ben kend dogrularına tıkalı kalmış görüyorum. Bilemez diyorsun deneme de yapmıyor zaten Kerem'de ışık görülüyordu oynamadığı maçlarda yerine giren daha iyi adam olduğu için de girmedi daha iyisi de yapılmadı. Sezon biten maçlarda Taylan'ı nasıl yeedek bıraktığını da hatırlıyoruz ömerlerle vslerle oynadığını ki bunu da kendi aklından oyuncunun piyasa değeri için yapıyor deniyordu o da falso çıktı.Doğru zaman olup olmadığını kimse bilemez oyuncaya önceden sorumluluk yükleyip daha parlamadan söndürme ihtimali de var burada hocanın ben tecrübesine güveniyorum
Ali Yavuz Kol’da ilk defa fizikli bir adam çıktı diye herkes bundan olur dedi.Forumca o kadar övülen Ali Yavuz Kol b.k gibi oynadığı bir Karagümrük maçı sonrası forma yüzü görememişti hatırlatırım
evet bu örnege bakıp napalım?Forumca o kadar övülen Ali Yavuz Kol b.k gibi oynadığı bir Karagümrük maçı sonrası forma yüzü görememişti hatırlatırım
Ben diğer kaşar oyuncular ile kıyaslama yapılsın diye söylemedim onuevet bu örnege bakıp napalım?
acaba skor degiştirsin diye girilen kaşar topçuların kaç maç verimsiz kaldığını da saydın m?
evet söz konusu terim olunca sabretmek mantıklı hale gelmiyor pek.Ben diğer kaşar oyuncular ile kıyaslama yapılsın diye söylemedim onu
Belki yanlış zamanda önemli bir maçta oynatıldığı için Ali Yavuz daha parlamadan söndü
Öyle bir eleştiri yapıyorsunuz ki Barış Alper 1-2 maç oynatılmadı diye sanki bütün sezon oynamayacak elimizde patlayacak sanıyorsunuz
Sabretmeyi öğrenemedik hala malesef
Hocaya güvenmiyorsan zaten adamın yaptığı her hareket yanlış gelecektir sana.evet söz konusu terim olunca sabretmek mantıklı hale gelmiyor pek.
her 2 argumanda saçma yanlışı dogrusu bu işin istikrarlı bir şekilde oynatılması genç oyuncunun sadce fark açılınca ya da rotasyonda adam kalmayınca panik anında degil
Nerde dediğimi göster de genellemeye sıgınarak ezberci 2 arguman arası gidip gelen bir kafatasçı olmadığını anlıyım?Hocaya güvenmiyorsan zaten adamın yaptığı her hareket yanlış gelecektir sana.
Önceden istikrarli bir şekilde oynatılıp oyuncu patates olunca da eleştiri yapacaktın oynatılmayınca da niye bu oynamıyor fegholi, babel gibi amcalar oynuyor diyorsun