Ben zaten denenmesine yetersiz bulunmasına birşey demiyorum abi
Ama bu takım da deneme tahtası değil geçen sene 2 gol yüzünden şampiyonluk gitti 30-40m€'ya yakın para kaybımız oldu
Hazır olmadan haketmeden kimse girmesin bu takıma ben de isterim devamlı gençlerle oynayalım alt yapımızıdan birileri çıksın gol atsın asist yapsın
Ama yeri ve zamanı var bazı şeylerin sabretmek lazım
Tdmiz a takımdaki futbolcuya ne katmışki alt yapıdakine katacak
Şansa ozan arda çıkar diye brkliyoruz işte topçu kendi bişey yaparsa,şansı yaver giderse
Tempolu randersa karşı 60da oyuna aldığın 4 oyuncu feg arda babel falcaoysa orda bi mallık var demektir
Benzer mallığı bi ara levent şahinde yapmıştı,öndeyiz anadolu takımı gelmeye çalışıyor ve kontra yapacak adam yok sahada,gitti yedekteki hızlı adam yerine set oynayan adamı aldı oyuna
Bazı hamleler için pro lisansa milanı çalıştırmaya gerek yok,oyunu okuma diye bişey var,bizimki mimik yapıp buz kovasına oturup necatiyle sohbet ediyo sürekli
Dikkat et takım iyiyken yani galipken hep evlatlar nemalansın istiyo onları oynatıyo,kötüykende işler kereme sarılıyo tepki çekmemek için,iyiyken sarılacaksın bu gençlere
Bide bu hazır olma işide ilginç,15 yaşlarında bebeler dünya futbolunu sallıyo büyük takımları indirip kaldırıyo ama bizimkiler ay hallerim var,ay hazır değilim diyo
S gitsin hazır olmayan atom parçalamıyo bunlar alt tarafı top oynuyosun,kız kaldırma sebebi gs topçusu olmak,ilgi görme sebebi gs topçusu olmak,hayvan gibi para alma sebebi gs topçusu olmak,ee maç?oyun? -Hazır değilim hassektör ordan,2 hafta sanayiye ver bak nasıl hazır oluyo pembe götlüler