#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerde dediğimi göster de genellemeye sıgınarak ezberci 2 arguman arası gidip gelen bir kafatasçı olmadığını anlıyım?

güvenmemek hater olması anlamına gelmez demek ki geldiğinden beri takımın başında olduğu süreçte güvenimi kazanmaktan çok kırmış. Seri ile olan 8 maç olmasa daha çok agresif güven kırıklığı içinde olurdum RENKTAŞ
Hocaya güvenip güvenmemen beni alakadar etmez nefret de edebilirsin kendi bileceğin iş

Ama yukarıdaki yorumumda senin yerine yargıya varmam hata olmuş kusura bakma

Sen söyle o zaman Barış Alper'in oynatıldığı ve patates olduğu aksi durumda da herhangi bir eleştirin olur muydu hocaya

Hocaya güvenip güvenmemen beni alakadar etmez nefret de edebilirsin kendi bileceğin iş

Sen söyle o zaman Barış Alper'in oynatıldığı ve patates olduğu aksi durumda da herhangi bir eleştirin olur muydu hocaya
Nerde, ne şekilde oynatıldığına göre pozistif veya negatif olur, uygun koşullardaki yetersizlik için eleştirler Alper'e döner ama bunlar daha yapıcı olur kaşarların yanında. Bıkkınlık had safhada ülkece ve takımlarca, ezber ve alışılagelmii,ş formüllerin başarısızlıgından ısrar edilmesi tüm hayat damarlarını tıkıyor.

hocanın genç oyunculara yaklaşımını şahsen hiç doğru bulmuyorum. ya hiç oynatmıyor ya da aniden ilk 11 e atıyor çocuğu. biz zaten barış alperi ilk 11 oyuncusu yapsın demiyoruz ama önce 10-15 dk sonra 30 dk şeklinde fırsat vererek yavaş yavaş ısındırıp alıştırırsın takıma. geçen sezon da aynısını kereme yaptı doğru dürüst oynatmadı sezon sonuna kadar bu sezon aniden ilk 11 oyuncusu yaptı. oyuncu gelişimini sağlıklı şekilde yürütmüyor.

Bu konuda nasıl güvenilmiyor anlamadım ki hocaya daha 3 sene önce kendi alt yapımızdan çıkmış Ozan gibi bir adamı hoca yetiştirmedi mi?

3. Ligden alınan Kerem 1 sene içinde iyi kötü oynatılıp şu an as kadroya yazılmıyor mu?

Gedson, Onyekuru bu adamlar niye hep bizle oynamak istiyor kendi takımlarında bizim takımda oynadığı gibi oynayamıyorlar hiç düşündünüz mü

Bunlar kendi yetenekleri ile hak ediyor zaten Fatih hoca hiçbirşey yapmadı derseniz o başka bu durum hocaya olan nefrete girer artık

Birkaç kamil dışında öven yoktu yav

Denensin dendi sadece

Denendi ve yetersiz bulundu
Ben zaten denenmesine yetersiz bulunmasına birşey demiyorum abi

Ama bu takım da deneme tahtası değil geçen sene 2 gol yüzünden şampiyonluk gitti 30-40m€'ya yakın para kaybımız oldu

Hazır olmadan haketmeden kimse girmesin bu takıma ben de isterim devamlı gençlerle oynayalım alt yapımızıdan birileri çıksın gol atsın asist yapsın

Ama yeri ve zamanı var bazı şeylerin sabretmek lazım

Ama bu takım da deneme tahtası değil geçen sene 2 gol yüzünden şampiyonluk gitti 30-40m€'ya yakın para kaybımız oldu

Hazır olmadan haketmeden kimse girmesin bu takıma ben de isterim devamlı gençlerle oynayalım alt yapımızıdan birileri çıksın gol atsın asist yapsın

Ben hazır zamanlaması ve mantığının çağdışı oldugunu söylüyorm. gedson halil örnekleri fail ama adam kendi kurduğu ag işle alt yapıya adam depoladı ama kimse ne oynayabildi ne hayata tutunabildi. önem vermiyor demem sadece sahaya yansıtması, sabrı ve devamlılığı yorucu geliyor bana. garanti oyuncudan medet umuyor ama o da ne anı kurtarabiliyor ne geleceği.

Ben hazır zamanlaması ve mantığının çağdışı oldugunu söylüyorm. gedson halil örnekleri fail ama adam kendi kurduğu ag işle alt yapıya adam depoladı ama kimse ne oynayabildi ne hayata tutunabildi. önem vermiyor demem sadece sahaya yansıtması, sabrı ve devamlılığı yorucu geliyor bana. garanti oyuncudan medet umuyor ama o da ne anı kurtarabiliyor ne geleceği.
Alt yapıya kimleri almış hoca da faydasını görmemişiz sayar mısın o oyuncuları renktaş

Arda mi hazır Allah aşkına. Geçen sene arda yerine onyekuru oynasaydi muhtemelen şampiyonduk.

Tdmiz a takımdaki futbolcuya ne katmışki alt yapıdakine katacak

Şansa ozan arda çıkar diye brkliyoruz işte topçu kendi bişey yaparsa,şansı yaver giderse

Tempolu randersa karşı 60da oyuna aldığın 4 oyuncu feg arda babel falcaoysa orda bi mallık var demektir

Benzer mallığı bi ara levent şahinde yapmıştı,öndeyiz anadolu takımı gelmeye çalışıyor ve kontra yapacak adam yok sahada,gitti yedekteki hızlı adam yerine set oynayan adamı aldı oyuna

Bazı hamleler için pro lisansa milanı çalıştırmaya gerek yok,oyunu okuma diye bişey var,bizimki mimik yapıp buz kovasına oturup necatiyle sohbet ediyo sürekli

Dikkat et takım iyiyken yani galipken hep evlatlar nemalansın istiyo onları oynatıyo,kötüykende işler kereme sarılıyo tepki çekmemek için,iyiyken sarılacaksın bu gençlere

Bide bu hazır olma işide ilginç,15 yaşlarında bebeler dünya futbolunu sallıyo büyük takımları indirip kaldırıyo ama bizimkiler ay hallerim var,ay hazır değilim diyo

S gitsin hazır olmayan atom parçalamıyo bunlar alt tarafı top oynuyosun,kız kaldırma sebebi gs topçusu olmak,ilgi görme sebebi gs topçusu olmak,hayvan gibi para alma sebebi gs topçusu olmak,ee maç?oyun? -Hazır değilim hassektör ordan,2 hafta sanayiye ver bak nasıl hazır oluyo pembe götlüler

birader ilkte sol kanada atman lazımdı solu kapattılar, sağ açıldı. Bu sefer de sağa pas vermen gerekirken sola attın. Şu tercih hataları yüzünden kaç tane pozisyondan olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt