#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw nasil planlama yaptiysak hazirlik maci dahi ayarlayamadik.

Arda, Babel, Ömer gibi hastalıklı adamlar oynayacağına bu adam oynasın, kötü de oynasın farketmez. Yeter ki bu adamlara şans verilsin.

psv maçındaki oyunundan sonra hiç süre alamamış olması enteresan. feg'in 10 numara, kerem'in sağ kanat olduğu bi 11 içinde ara koşularını ve son vuruşlarını görmke isterim.

Herhangi bir maçta 4 5 farkla öne gecmeden fatih hocanın sure vereceğini sanmam kendisinin gençler için uygulama şekli bu

Kerem geçen sene kaç maç oynadı sanki Barış ı da yavaş yavaş ısındıracaktır hoca

Kerem geçen sene kaç maç oynadı sanki Barış ı da yavaş yavaş ısındıracaktır hoca
evet bu durum terim'i aklamıyor bence. Fırsatları geç verip verim alınca dogru zaman oluyo diye bakılıyor ama diğer türlü geçen zamanda boşa harcandığı düşünülmüyor. yorucu

evet bu durum terim'i aklamıyor bence. Fırsatları geç verip verim alınca dogru zaman oluyo diye bakılıyor ama diğer türlü geçen zamanda boşa harcandığı düşünülmüyor. yorucu
Doğru zaman olup olmadığını kimse bilemez oyuncaya önceden sorumluluk yükleyip daha parlamadan söndürme ihtimali de var burada hocanın ben tecrübesine güveniyorum

Doğru zaman olup olmadığını kimse bilemez oyuncaya önceden sorumluluk yükleyip daha parlamadan söndürme ihtimali de var burada hocanın ben tecrübesine güveniyorum
ben kend dogrularına tıkalı kalmış görüyorum. Bilemez diyorsun deneme de yapmıyor zaten Kerem'de ışık görülüyordu oynamadığı maçlarda yerine giren daha iyi adam olduğu için de girmedi daha iyisi de yapılmadı. Sezon biten maçlarda Taylan'ı nasıl yeedek bıraktığını da hatırlıyoruz ömerlerle vslerle oynadığını ki bunu da kendi aklından oyuncunun piyasa değeri için yapıyor deniyordu o da falso çıktı.

Forumca o kadar övülen Ali Yavuz Kol b.k gibi oynadığı bir Karagümrük maçı sonrası forma yüzü görememişti hatırlatırım

Forumca o kadar övülen Ali Yavuz Kol b.k gibi oynadığı bir Karagümrük maçı sonrası forma yüzü görememişti hatırlatırım
evet bu örnege bakıp napalım?

acaba skor degiştirsin diye girilen kaşar topçuların kaç maç verimsiz kaldığını da saydın m?

evet bu örnege bakıp napalım?

acaba skor degiştirsin diye girilen kaşar topçuların kaç maç verimsiz kaldığını da saydın m?
Ben diğer kaşar oyuncular ile kıyaslama yapılsın diye söylemedim onu

Belki yanlış zamanda önemli bir maçta oynatıldığı için Ali Yavuz daha parlamadan söndü

Öyle bir eleştiri yapıyorsunuz ki Barış Alper 1-2 maç oynatılmadı diye sanki bütün sezon oynamayacak elimizde patlayacak sanıyorsunuz

Sabretmeyi öğrenemedik hala malesef

Gönderilmeyecekse Yunus ve Barış Alper'in kanat rotasyonuna katılması lazım Arda ve Babel'den daha etkili olacaklarına eminim.

Ben diğer kaşar oyuncular ile kıyaslama yapılsın diye söylemedim onu

Belki yanlış zamanda önemli bir maçta oynatıldığı için Ali Yavuz daha parlamadan söndü

Öyle bir eleştiri yapıyorsunuz ki Barış Alper 1-2 maç oynatılmadı diye sanki bütün sezon oynamayacak elimizde patlayacak sanıyorsunuz

Sabretmeyi öğrenemedik hala malesef
evet söz konusu terim olunca sabretmek mantıklı hale gelmiyor pek.

her 2 argumanda saçma yanlışı dogrusu bu işin istikrarlı bir şekilde oynatılması genç oyuncunun sadce fark açılınca ya da rotasyonda adam kalmayınca panik anında degil

evet söz konusu terim olunca sabretmek mantıklı hale gelmiyor pek.

her 2 argumanda saçma yanlışı dogrusu bu işin istikrarlı bir şekilde oynatılması genç oyuncunun sadce fark açılınca ya da rotasyonda adam kalmayınca panik anında degil
Hocaya güvenmiyorsan zaten adamın yaptığı her hareket yanlış gelecektir sana.

Önceden istikrarli bir şekilde oynatılıp oyuncu patates olunca da eleştiri yapacaktın oynatılmayınca da niye bu oynamıyor fegholi, babel gibi amcalar oynuyor diyorsun

Hocaya güvenmiyorsan zaten adamın yaptığı her hareket yanlış gelecektir sana.

Önceden istikrarli bir şekilde oynatılıp oyuncu patates olunca da eleştiri yapacaktın oynatılmayınca da niye bu oynamıyor fegholi, babel gibi amcalar oynuyor diyorsun
Nerde dediğimi göster de genellemeye sıgınarak ezberci 2 arguman arası gidip gelen bir kafatasçı olmadığını anlıyım?

güvenmemek hater olması anlamına gelmez demek ki geldiğinden beri takımın başında olduğu süreçte güvenimi kazanmaktan çok kırmış. Seri ile olan 8 maç olmasa daha çok agresif güven kırıklığı içinde olurdum RENKTAŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt