#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neler söylendi Baris’la ilgili

Ne yazik ki insanimiz akillanmiyor

Linc kültürü ve sosyal medya bok cukuru oldugu sürece bu böyle devam edecek

Simdi begenenler 1-2 mac sonra cöp ilan edebilir mesela ve bundan hic te cekinmezler kizarmazlar utanmazlar

Her oyuncu icin söylüyorum destek vermek gerekiyor kötü de oynasa iyi de oynasa arkasinda durulmali oyuncularin cünkü Galatasaray’a transfer olduysa bir potansiyel oldugu icin gerceklesmistir bu

Baris’a helal olsun,herkese ve herseye ragmen mükemmel bir performans sergiliyor Allah nazarlardan saklasin

Çok daha iyi olurdu. Bu çıkışını Bayern Manchester’a karşı yapardı. Ondan sonra kesemezdik zaten. Şampiyonlar Ligi’nde yedek beklettik böyle adamı

Gereksiz bir tartisma, asla bilemiyecegin seyi bu kadar emin konusma. Belki sakatlanirdi, belkide kotu oynayip tepki gorurdu sonrada Hatayspora transfer olurdu. Antremanlari takip etmiyorum ama gecen sene maclari izlerken hep tercih sorunlari vardi. Suan iyi durumda, hatta takimin en iyisi, bu a sevinelim.

Gereksiz bir tartisma, asla bilemiyecegin seyi bu kadar emin konusma. Belki sakatlanirdi, belkide kotu oynayip tepki gorurdu sonrada Hatayspora transfer olurdu. Antremanlari takip etmiyorum ama gecen sene maclari izlerken hep tercih sorunlari vardi. Suan iyi durumda, hatta takimin en iyisi, bu a sevinelim.
Bence de uzatmaya gerek yok. Üzerine koyarak gidiyor oynadıkça çok daha iyi olacaktır. İyi ki var.

Sanırım ligde bire birde savunması en güç oyuncu Barış Alper, rakip için sinir bozucu olmalı. Adam sol kanada bir geçti Lucas Lima yı her pozisyonda küçük düşürdü

Başarının sırrı..👇🏼
Barış Alper Yılmaz: "Çok çalışıyorum. Antrenmanlarda bolca ekstra çalışma yapıyorum. Kendimi geliştirmeyi seviyorum."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En sevdiğim transfer tipi. Genç potansiyelli bir oyuncuyu almak, kulübümüzde gelişimini izlemek ve yüksek bonservisle göndermek. İçi geçmiş yıldız eskileri ise en sevmediğim transfer tipi. Ne yazıkki taraftarımız ise bu tür transferlere tapıyor.

:asd:

IMG_2656.webp

Boga gibi adam kapalı defansi da açar dedik.Gecen twitterda görmüştüm senin elinde uçaksavar var sen gidip piyade vuruyorsun onla diye , imzamı atıyorum.Su adamı beke koymak, orda olmasını istemek büyük ihanet

benim SALAK bir arkadaşım vardı boyna bunla kerem aktürkoğluna sallayıp ben star izlemek istiyorum bunlar çöp gitsinler diyordu. bu çocuklar gereken dersi verdi şimdi yarın yanına gidip yüzüne vuracam

Daha 23 yaşında bu fizik şaka mı?

Muhteşem bir form seviyesine yükseldi, Hem kanatta hem bekte 1 numaralı oyuncu şu anda hatta gerekirse forvette bile oynayabilir harika bir oyuncu daha da gelişerek devam eder umarım. 98. dakikada Başakşehir defansını sprintle geçip açtığı orta ne kadar iyi bir kondisyonu olduğunu gösterdi Barışla ilgili maçtaki en iyi kesitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt