#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem fizik gücüyle ve yüksek kondisyonla hem de aklıyla oynayan adamın önü açıktır abi. 30 milyonlar bile bir bakmışsın geride kalmış.

Zaha, Ziyech, Tete 3'ünü toplasan şu an Barış'ın oynadığı oyunun çeyreğini oynayamıyorlar. Boey'le birlikte, hatta Kerem'i de ne kadar düşerse düşsün katarım buna, acayip ezber bozdular.

Bonservissiz kariyerli adam her zaman alırsın ki zaten bir yerde mecbur kalıyorsun almaya ama ben gerçekten artık yılda 3-5-10 milyonlar kazanıp futbolundan çok İnstagram'ıyla, sahadaki ağlamaklı duruşuyla, beton suratıyla gündeme gelen adamları izlemek istemiyorum. Taraftar olarak hepimize artık sabırlı olma görevi düşüyor. Tabii Halil gibi bir çocuk için 30 yıl da sabretsen bir şey fark edeceğini sanmıyorum ama çalışan adamı bekleyeceksin. Yuhlamadan bekleyeceksin.

Güzel bir noktaya değinmişsin ancak;

Maalesef Türk futbolunun hiçbir zaman neden dünyanın önde gelenleri arasında yer alamayacağının da cevabını vermişsin.

Türk insanı beklemeyi sevmez. Hele bu çağda yeni nesil hiç sevmiyor. Hemen her şey olmalı istedikleri gibi normal yaşantılarında da mutsuzlar bu yüzden futbola artık tamamen kafa dağıtma ve anlık mutluluk gözüyle bakılıyor. Yani bu memlekette kaç milyon tane Galatasaray'lı var ise en fazla %10'u senin benim gibi düşünür.

Bir goygoy var hani ve bence kesinlikle doğru. Eğer 90'larda sosyal medya var olsaydı Galatasaray UEFA'yı kazanamazdı. Kesinlikle doğru.

Helal olsun sana kardeşim, emeğinle, mücadele ile çok iyi yerlere geldin, çok daha iyi olacaksın. Şu an da takımda en sevdiğim takdir ettiğim kişi sensin.

Sağ açığa geçtiğinde bana kader keita’yı hatırlatıyor.

Serhan türk ingiliz 2 3 takımında vardı diyor.

direkt EPL - direk yeni rekor bedel. bu çizgide ya da üstünde devam ettiği sürece 1 kuruş aza gitmemeli.(Gİdecek kadar kendininde istedği tarzda takım/tekfif masaya gelirse tabi)

tercihlerde hala hata var.

yediği kartta gereksiz

Bu yaz muhtemelen ya Kerem ya Barış Alper satılır, Kerem sanki psikolojik olarak çok yorulmuş gibi geliyor bana öyle geliyor ki artık Türkiye de kalmak istemez

Diğer yandan Barış Alper canavar gibi geliyor, bu fizik kalite ve atletizm ile onu Türkiye de uzun süre tutmazlar muhtemelen Avrupa klübleri 15-20 mil.€ bonservis bedelleriyle kapımızı çalar yazın

Barış Alper ve Kerem in ikisinin birden satılmasından yana değilim, en azından birisi elde tutulsun önümüzdeki sene için

Keçiörenin %20 payı varmış onu çözmek lazım.Net 25-30m euroluk transfer yapma ihtimali var euro 2024 sonrası

%20 kardan pay olması lazım barışın gelişinde bunu gidip almak lazım yoksa paranın belli bir kısmı keçiörene gidecek gidip biraz para verilerek alınabilir ki o takımın da paraya ihtiyacı var ikna edilebilirler.

Hemen şu an da yapılması lazım bunun.

Flex.gif

Gelecek rakam 40 milyon üstü olması lazım çocuk hem çok hızlı hem dribling atıyor hemde hayvani boyutta fiziği var her ligde her takımda oynar çok rahat

Şikecilerde olsa 60 70 milyon konuşmaya başlamışlardı. Her yerde bonservisini şişirin. Reklam yapmak önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt