#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Statta izleyince daha net anlaşılıyor.. Sahadaki diğer 21 oyuncudan farkı o kadar bariz ki inanılmaz gerçekten. Yürekten tebrikler kendisine.

Geriye dönüp baktığımda; sezon başları itibariyle, kendimi bildim bileli FB nin kahir ekseriyetle bizimkilere kıyasla daha gösterişli CV lere sahip futbolculardan oluşan, daha geniş kadrolara sahip olduğunu hatırlıyorum...

Çoğu defa pek de hesapta olmayan bir veya birkaç futbolcumuzun ekstra performansıyla denge bizim lehimize dönmüştür çok şükür. Bu sezon da Barış Alper kardeşimiz bayrağı devralmış durumda maşaallah. Sonu yine şampiyonlukla biter umarım...

Son düzenleme:
Bunun sayesinde bazı oyuncular çok tepki görmüyor 3 haftadir

Genelde ceza sahasına girince doğru tercih yapamıyor, karar mekanizması zayıf diye eleştiririm ama bir bütün olarak bakınca çok faydalı futbolcu. Ve kendisini sürekli daha da geliştiriyor. Nereye koysan layığıyla oynuyor. Başka bir çocuk.

bu kadar güçlü ve hızlı bir türk yerli futbolcu kim vardı, ben hatırlamıyorum. gerçekten gelmiş geçmiş en güçlü ve aynı zamanda hızlı futbolcu olabilir.

yere inanılmaz sağlam basıyor, beslenme ve bireysel çalışma programını parayla satması lazım.
Bizim altyapidakilerin peşinden ayrılmamasi lazım

Euro sonrası 20 Milyona bay bay deriz muhtemelen.

Neler söylendi Baris’la ilgili

Ne yazik ki insanimiz akillanmiyor

Linc kültürü ve sosyal medya bok cukuru oldugu sürece bu böyle devam edecek

Simdi begenenler 1-2 mac sonra cöp ilan edebilir mesela ve bundan hic te cekinmezler kizarmazlar utanmazlar

Her oyuncu icin söylüyorum destek vermek gerekiyor kötü de oynasa iyi de oynasa arkasinda durulmali oyuncularin cünkü Galatasaray’a transfer olduysa bir potansiyel oldugu icin gerceklesmistir bu

Baris’a helal olsun,herkese ve herseye ragmen mükemmel bir performans sergiliyor Allah nazarlardan saklasin
Yahu bu adam üzerinden duyar kasmaya gerek yok. 10 maç önce sonradan girip kafasını kaldırmadan maçı bitiriyordu, o zaman eleştiriyorduk. Şimdi sağına soluna bakıyor içerdeki adamı görüyor ve bilerek vuruyor bilerek pas veriyor tercihleri doğru olmaya başladı. Dolayısıyla şimdi de övüyoruz bu kadar basit. Kimse fiziğine laf etmedi zaten geldiğinden beri domuz gibiydi çocuk

Yahu bu adam üzerinden duyar kasmaya gerek yok. 10 maç önce sonradan girip kafasını kaldırmadan maçı bitiriyordu, o zaman eleştiriyorduk. Şimdi sağına soluna bakıyor içerdeki adamı görüyor ve bilerek vuruyor bilerek pas veriyor tercihleri doğru olmaya başladı. Dolayısıyla şimdi de övüyoruz bu kadar basit. Kimse fiziğine laf etmedi zaten geldiğinden beri domuz gibiydi çocuk

Doğru bakış açısı aslında. Eleştirilerin olumsuzdan olumlu hale gelmesi onun bir başarısı ve kendini nasıl geliştirdiğinin ispatı.

Takımın ası oldu çıktı. Adını yazıp yanına 10 tane daha futbolcu ekleme durumundayız.

Bekte oynamalı diyordum ama 3 mactir on bölgede inanılmaz etkili takımın hücum silahı oldu resmen.. Demek ki ozguvene ihtiyaci varmış gerçek potansiyelini göstermek için bu sene bambaşka bir oyun olgunluguyla oynuyor

fbli rizeyi cimbomlu yapacak

Hem fizik gücüyle ve yüksek kondisyonla hem de aklıyla oynayan adamın önü açıktır abi. 30 milyonlar bile bir bakmışsın geride kalmış.

Zaha, Ziyech, Tete 3'ünü toplasan şu an Barış'ın oynadığı oyunun çeyreğini oynayamıyorlar. Boey'le birlikte, hatta Kerem'i de ne kadar düşerse düşsün katarım buna, acayip ezber bozdular.

Bonservissiz kariyerli adam her zaman alırsın ki zaten bir yerde mecbur kalıyorsun almaya ama ben gerçekten artık yılda 3-5-10 milyonlar kazanıp futbolundan çok İnstagram'ıyla, sahadaki ağlamaklı duruşuyla, beton suratıyla gündeme gelen adamları izlemek istemiyorum. Taraftar olarak hepimize artık sabırlı olma görevi düşüyor. Tabii Halil gibi bir çocuk için 30 yıl da sabretsen bir şey fark edeceğini sanmıyorum ama çalışan adamı bekleyeceksin. Yuhlamadan bekleyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt