Çağatay Kavak
Sarı Üye
- 28 Aralık 2018
- 326
- 281
- 308
Statta izleyince daha net anlaşılıyor.. Sahadaki diğer 21 oyuncudan farkı o kadar bariz ki inanılmaz gerçekten. Yürekten tebrikler kendisine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim altyapidakilerin peşinden ayrılmamasi lazımbu kadar güçlü ve hızlı bir türk yerli futbolcu kim vardı, ben hatırlamıyorum. gerçekten gelmiş geçmiş en güçlü ve aynı zamanda hızlı futbolcu olabilir.
yere inanılmaz sağlam basıyor, beslenme ve bireysel çalışma programını parayla satması lazım.
Yahu bu adam üzerinden duyar kasmaya gerek yok. 10 maç önce sonradan girip kafasını kaldırmadan maçı bitiriyordu, o zaman eleştiriyorduk. Şimdi sağına soluna bakıyor içerdeki adamı görüyor ve bilerek vuruyor bilerek pas veriyor tercihleri doğru olmaya başladı. Dolayısıyla şimdi de övüyoruz bu kadar basit. Kimse fiziğine laf etmedi zaten geldiğinden beri domuz gibiydi çocukNeler söylendi Baris’la ilgili
Ne yazik ki insanimiz akillanmiyor
Linc kültürü ve sosyal medya bok cukuru oldugu sürece bu böyle devam edecek
Simdi begenenler 1-2 mac sonra cöp ilan edebilir mesela ve bundan hic te cekinmezler kizarmazlar utanmazlar
Her oyuncu icin söylüyorum destek vermek gerekiyor kötü de oynasa iyi de oynasa arkasinda durulmali oyuncularin cünkü Galatasaray’a transfer olduysa bir potansiyel oldugu icin gerceklesmistir bu
Baris’a helal olsun,herkese ve herseye ragmen mükemmel bir performans sergiliyor Allah nazarlardan saklasin
Yahu bu adam üzerinden duyar kasmaya gerek yok. 10 maç önce sonradan girip kafasını kaldırmadan maçı bitiriyordu, o zaman eleştiriyorduk. Şimdi sağına soluna bakıyor içerdeki adamı görüyor ve bilerek vuruyor bilerek pas veriyor tercihleri doğru olmaya başladı. Dolayısıyla şimdi de övüyoruz bu kadar basit. Kimse fiziğine laf etmedi zaten geldiğinden beri domuz gibiydi çocuk
20 milyona tek bacagini alamazlarEuro sonrası 20 Milyona bay bay deriz muhtemelen.
?????fbli rizeyi cimbomlu yapacak