Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.481
- 15.090
- 2.978
Hem fizik gücüyle ve yüksek kondisyonla hem de aklıyla oynayan adamın önü açıktır abi. 30 milyonlar bile bir bakmışsın geride kalmış.
Zaha, Ziyech, Tete 3'ünü toplasan şu an Barış'ın oynadığı oyunun çeyreğini oynayamıyorlar. Boey'le birlikte, hatta Kerem'i de ne kadar düşerse düşsün katarım buna, acayip ezber bozdular.
Bonservissiz kariyerli adam her zaman alırsın ki zaten bir yerde mecbur kalıyorsun almaya ama ben gerçekten artık yılda 3-5-10 milyonlar kazanıp futbolundan çok İnstagram'ıyla, sahadaki ağlamaklı duruşuyla, beton suratıyla gündeme gelen adamları izlemek istemiyorum. Taraftar olarak hepimize artık sabırlı olma görevi düşüyor. Tabii Halil gibi bir çocuk için 30 yıl da sabretsen bir şey fark edeceğini sanmıyorum ama çalışan adamı bekleyeceksin. Yuhlamadan bekleyeceksin.
Güzel bir noktaya değinmişsin ancak;
Maalesef Türk futbolunun hiçbir zaman neden dünyanın önde gelenleri arasında yer alamayacağının da cevabını vermişsin.
Türk insanı beklemeyi sevmez. Hele bu çağda yeni nesil hiç sevmiyor. Hemen her şey olmalı istedikleri gibi normal yaşantılarında da mutsuzlar bu yüzden futbola artık tamamen kafa dağıtma ve anlık mutluluk gözüyle bakılıyor. Yani bu memlekette kaç milyon tane Galatasaray'lı var ise en fazla %10'u senin benim gibi düşünür.
Bir goygoy var hani ve bence kesinlikle doğru. Eğer 90'larda sosyal medya var olsaydı Galatasaray UEFA'yı kazanamazdı. Kesinlikle doğru.