#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
top ne zaman kendisine geldiyse saniyeler içinde trabzon posyona girdi

İyisin, hoşsun, anomalisin ama bir topçunun tüm kararları mı sıkıntılı olur. Çok güzel toplar da atıyor arada ama 10 denemeden 1'i falan oluyor genelde. Barış gibi topçular bu ligin bug'ı. Geçen sezon mükemmel seviyeye çıkardığı karar mekanizması nasıl bu kadar geriledi anlayamıyorum. Sallai' nin bütün pas kararları genelde doğru oluyor. Onda da Barış'taki patlayıcılık yok.

En kötü oynadığı maçta bile rakip defansın posasını çıkarıyor.
Barış kadar defans arkası koşu deneyen , hızlı, çevik, rakiple fiziksel boğuşan adam zor bulunur.
Rakip takımlarda böyle bir hücumcu olsa çok tedirgin olurum
Giderse kendisini çok ararız.

30 milyon veren varsa vedalaşalım

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Bazı şeyleri çok iyi bazı şeyleri hiç yapamıyor yani ortası yok.Yapamayınca da aşırı tepki görüyor.Barışın en iyi performansı geçen sezonun ikinci yarısıydı ve topla hemen hemen hiç oynamıyordu, rütbe atlayınca kendini topla yetenekli bir oyuncu zannetti bocalıyor

İyisin, hoşsun, anomalisin ama bir topçunun tüm kararları mı sıkıntılı olur. Çok güzel toplar da atıyor arada ama 10 denemeden 1'i falan oluyor genelde. Barış gibi topçular bu ligin bug'ı. Geçen sezon mükemmel seviyeye çıkardığı karar mekanizması nasıl bu kadar geriledi anlayamıyorum. Sallai' nin bütün pas kararları genelde doğru oluyor. Onda da Barış'taki patlayıcılık yok.
Fundamental başka bir şey, 13-14 yaşında alt yapıda öğretilmesi gereken şeyleri 20-21 yaşından sonra ne kadar çalışırsan çalış, törpilemen çok zor. Zaten karar mekanizması da sorunlu olmasa şu an GS'da olmazdı.
Ama bana göre yine gereksiz gömülüyor. 2 senedir bu adamla şampiyon oluyorsun. Maç kaçırmıyor, insan üstü bir fizik ve atletizme sahip, yeterli miktarda gol/asist katkısı yapıyor. Yunus'un konusuna da yazdım, rakiplerinde BAY ve Yunus gibi kanat oyuncuları yok. Şu da göz ardı ediliyor; satılırsa o para çöp olur, baştakiler transfer yapmayı bilmiyor çünkü. Boey'i 35+'ya sattın, yerini doldurmak için 18-19 milyon euro harcadın, elde var sıfır. @Suat Kara

stoper abdulkerim bardakçının top tekniği 10a katlar barışı

Kaybettigi her top kalemizde. Gecen hafta Mertens, bu hafta Muslera kurtardi. Var mi bilmiyorum ama az kafani kullan yaw.

Yerine Sane ve benzer tarzda bir oyuncu alinmali.
Bizim bu kanatlar ile sampiyon olmamiz sadece Osimhen sayesinde.
Yunus, Baris, Sallai falan gercekten C sinif oyuncular.
Seneye cok daha ciddi bir kanat tehlike yaratacak 1-2 oyuncu almamiz lazim.
Bu gözler Hasan Sas, Keita, Kewell fln gördu..

Moratanin attigi golden cok daha kolayini kacirdi macin basinda..Ayni sekilde Sara da Aponun kafa golunden daha kolayini kacirdi..

Sinirim geçmedi halen sövüyorum.

Açık alan haricinde topla fazla haşır neşir olmamalı. Bir ara Mertens ile verkaça girerek çok pozisyon çıkarıyorlardı mesela. Topu verip koşu gösterse bile rakibin dengesi alt üst oluyor. Fazla ayağında tutunca mutlaka top kaybı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt