Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 2.653
- 2.112
- 1.143
Hem hic begenilmiyor, teknigi sifir, c kalite deniyor; hemde 30 35 veren varsa satilsin deniyor. Madem kaliteli oyuncu degil neden 30 35 milyon bonservis beklentisi var ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ne 30 35'i hocam uçuyor insanlar, bu takımdan boey gibi bir canavar hayvan gibi şampiyonlar ligi performansı ile o paraya zor gitti. Barışın 35 milyona transfer yapabilmesinin tek bir imkanı var önümüzdeki şampiyonlar ligi sürecinde bu takım gruplardan çıkacak barış o gruplardan çıkma aşamasında inanılmaz derecede iyi bir performans gösterecek bu senaryonun dışında o paraya gitme şansı yok. Ben bu takımdan o paraya gidebilecek tek bir kişinin olduğuna inanıyorum eğer sağlam bir avrupa süreci geçirirsek o kişi eren olacak buraya yazayım bunu da kalsın.Hem hic begenilmiyor, teknigi sifir, c kalite deniyor; hemde 30 35 veren varsa satilsin deniyor. Madem kaliteli oyuncu degil neden 30 35 milyon bonservis beklentisi var ?
Reis katılmıyorum.Fundamental başka bir şey, 13-14 yaşında alt yapıda öğretilmesi gereken şeyleri 20-21 yaşından sonra ne kadar çalışırsan çalış, törpilemen çok zor. Zaten karar mekanizması da sorunlu olmasa şu an GS'da olmazdı.
Ama bana göre yine gereksiz gömülüyor. 2 senedir bu adamla şampiyon oluyorsun. Maç kaçırmıyor, insan üstü bir fizik ve atletizme sahip, yeterli miktarda gol/asist katkısı yapıyor. Yunus'un konusuna da yazdım, rakiplerinde BAY ve Yunus gibi kanat oyuncuları yok. Şu da göz ardı ediliyor; satılırsa o para çöp olur, baştakiler transfer yapmayı bilmiyor çünkü. Boey'i 35+'ya sattın, yerini doldurmak için 18-19 milyon euro harcadın, elde var sıfır. @Suat Kara
Atletizmden Osimhendeki atletizmi cikar bakalim 20 milyon veren cikmazHem hic begenilmiyor, teknigi sifir, c kalite deniyor; hemde 30 35 veren varsa satilsin deniyor. Madem kaliteli oyuncu degil neden 30 35 milyon bonservis beklentisi var ?
Renktaş Tadiç örneği vermişsin ama her şey gol ve asist katkısı değil. Tadic dediğimiz adam yürüyerek oynayan, taraftarı tarafından hakarete uğrayan biri. Zaten kanattan ziyade içte 10 numara olarak oynuyor. Barış'ın defansif katkısı, yarattığı enerji, sağladığı atak sürekliliği, defans arkası koşuları, sürekli olarak 2 kişiyle sıkıştırılması sebebiyle etrafında oynayan oyunculara alan açması, hava topu üstünlüğü filan bunlar çok göz ardı ediliyor. Kaldı ki, 2 yıldır yeterli miktarda skor katkısı da yaptı zaten. Bu yıl 12 gol 6 asist, geçen yıl 7 gol 12 asist yapmış. Yani bize hem sayısal yeterliliği hem de niteliği arttırmak amaçlı kesinlikle farklı tarzda bir kanat lazım (skor yapabilen biri olursa çok iyi olur), ama BAY'ın yerine değil onun arkasına bir oyuncu lazım bana göre.Reis katılmıyorum.
Karar mekanızmasından fazla eksiği.Sadece bu olsa gene kalmazdı.
Gereksiz gömülmüyor.Daha ne olması lazım eleştirilmesi için.
Rakihinde yok diyorsun mesela tarz olarak farklıda olsa tadiç gibi adam var inanılmaz istatistik yapıyor.Ben alırım bizim takımda olsun demem orası ayrı bir konu.
Diğer takımda olmayanlar barış,yunus değil.
Diğer takımlarda osimen yok sanchez yok lemina yok..Galatasaraydaki wninnerlık yok.
Barış fenerde olsa inan çok ciddi tepki çeker bizdeki gibi istikrarı sağlayamaz..
Kimse katkılarına mücadelelerine birşey demiyor.İkiside çok ciddi katkılar vermiştir.
Benim görüşüm Galatasarayın iyiliği için daha iyi olması için özellikle barışa saraya teklif geldiği an satacaksın.yöneticiler konusunda haklısın..Çok büyük çapsızlık var orada.
Ortalama zekaya sahip birazcık akıllı yönetim çok rahat bu adamların yerini doldurur.Bu yüzden yönetimde değişiklik şart.
Boey örneğin doğru ama kimse boey kadar etkili birisi alınsın demedi o tarz adamda bulmak zor.Ama bizim başımızdakiler oradada beceriksizliğin kitabını yazdılar.30 milyona boey satıldı kimsede o paralara satılmasına birşey diyemez.Ama genede şampiyon oldun.
Galatasarayın avrupada başarı için daha iiyi olmak için özellikle en azından bir kanat ve saranın yerine revizyon kesinlikle şart.Bunun için kesinlikle iş bilen yöneticide gelmeli.
Bana sorarsan kaliteli hem kanat hem ofansif 8 alınsın.Üstüne barışta kalsın sarada kalsın.
Ama zor tabiki.
Tamam ama bir sporcu icin atletiklik ve kuvvette onemli bir kalite. Ayrica Baris'in bitiriciligide bir kanat oyuncusu icin gayet iyi. Bence Baris gecen seneki şampiyonlukta en çok katkisi olan 3 oyuncudan biriydi, bu senede gayet faydalıydı.Atletizmden Osimhendeki atletizmi cikar bakalim 20 milyon veren cikmaz
Modern futbolda atletizm cok onemli
İcardideki teknik Futbol zekasi Osimhende olsa Dunyanin en iyi santraforu cikar 300 milyondan kapi acilir
Sadece atletizm ve fizigi 30 milyon ediyor
Bu sene cidden faydasizdi geriye gidiyor hemen ilk talibine gondermeliyizTamam ama bir sporcu icin atletiklik ve kuvvette onemli bir kalite. Ayrica Baris'in bitiriciligide bir kanat oyuncusu icin gayet iyi. Bence Baris gecen seneki şampiyonlukta en çok katkisi olan 3 oyuncudan biriydi, bu senede gayet faydalıydı.
30 milyon civarı bir teklif gelirse satılmalı tabi ama bence ne Baris nede Yunus çok iyi teklifler gelmediği surece satılmamalı; onların kalitesinde yerli oyuncu bulmak imkansız gibi.Bu sene cidden faydasizdi geriye gidiyor hemen ilk talibine gondermeliyiz
Seneye bu teklifler gelmez
Yunusun daha vakti var yetenegide var daha ustu gorur sakatlanmasa cok iyi istatistik yapardi30 milyon civarı bir teklif gelirse satılmalı tabi ama bence ne Baris nede Yunus çok iyi teklifler gelmediği surece satılmamalı; onların kalitesinde yerli oyuncu bulmak imkansız gibi.