#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Lauriente 18 gol atmış Serie B gol kralı, Sassuolo da şampiyon olmuş, almak istesen alamazsın şimdi. Scout ekipleri doğru oyuncuyu raporlamış gibi görünüyor.

Barışın çok kaliteli bir işçi olduğunu kabullenmesi lazım. Hiçbir zaman teknik bir oyuncu olamayacak ama buna rağmen top class seviyeye çıkabilir yeter ki basit oynasın ve ekstra işlere girmemeyi benimsesin. Eskilerden dirk kuyt vardı mesela kazmanın tekiydi ama o kadar kondisyonu, çalışkanlığı ve hırsı yüksekti ki 6-7 sene Liverpoolda, 100+ maç da Hollanda milli takımında oynadı Barış da o seviyeye çıkabilir.

Lazbabbeyi üstünde Cimbom formasiyle ŞL maçlarında izleyemezsem kahrolurum

Yabancı kuralı serbest kalmadığı sürece iyi oyuncularımızın hiçbirini göndermeyip onları ikna etmek lazım zaten yerli kemik tayfa daha büyük başarılar getirir.

15-20 bonservis kazandıracaksa yazın ilk satılması gereken adam bence

formu biraz düşse 3 milyon euro bile veren çıkmaz öyle bi tekniği var

şu şartlarda bizdeki yerlilerden bir kişi bile yollanmamalı hele BAY gibi bir profil

değerlerimize sahip çıkmalıyız

Bu haliyle degil galatasaray da pendikte bile oynayacak yetenek yok

Cok destekledim cok sahip ciktim da bu sene altina sictin la resmen bombos pozisyonda gidiyorsun top ayagina dolaniyor.Sifir denge sifir top kontrolu

Ben alman 3.ligini bile sikilmadan izleyen adamim orada bile senin gibi topcuya denk gelmedim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt