#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 milyon € verdirip Onyekuru yerine aldırdı.

Oyuna da sokmuyor sanırım antrenmanlarda kullanmak için aldı.

Hala posası çıkmış Babel, Feghouli falan giriyor oyuna...

Ben bu herifin cok matah bir sey oldugunu sanmiyorum ama sonradan bile oyuna almayacaksa ne diye 1.5 milyon verdik

2 milyon € verdirip Onyekuru yerine aldırdı.

Oyuna da sokmuyor sanırım antrenmanlarda kullanmak için aldı.

Hala posası çıkmış Babel, Feghouli falan giriyor oyuna...
Arda oynayacak orada. Sterling gelse kadroya giremez arda oynar yine. Onyekuruyu sildik ağamız oynasın diye.

Arkadaşlar hocanın tabuları var kerem oynasın diye yirtindik zamanında taylan oynasin diye yirtindik belirli tabuları var hocanın kendisi keşfetmezse kendi paşa gönlü istemezse talimat aldığı hiç bir şeyi yapmamaya proglamlanmiş. Barışın kötü olduğu aklınıza gelmesin hatta belki çok formda şu an ama hocanın kıramadıği başka bir tabusu da evlat sevgisi.

Millet de bunu ilk 11’e sağ kanada falan yazıyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda, Kilinc, Kerem, Feghouli, Babel, Ogulcan var. Bir de transfer gelirse, forma sansi zor bulur. Kiralik mi yollasak acaba?

zmnlan oynayacaktır 1 durun
psvyle yaptığımız hz maçında oynadı işte biraz
yavaş yavaş oyuna girmek suretiyle fırsat bulcektir

Bugün de oynamazsa , tepki büyük olacak gibi forumumuzda.

Ki baya haklı bir durum.

Oynatmiyor diye kizmiyorum da bana ilk PSV macinda 11 baslamasi ardindan tek bir dakika süre almamasi garip geliyor. Yok hani ne olmus olabilir ki?

Oynatmiyor diye kizmiyorum da bana ilk PSV macinda 11 baslamasi ardindan tek bir dakika süre almamasi garip geliyor. Yok hani ne olmus olabilir ki?
İkinci PSV maçı formaliteydi, orada denenmesi normaldi.

Şu an oynamıyor olmasına gelen tepkilerin tek sebebi Terim'in aldırmış olması, başkası getirse tepki falan olmazdı.

En zor macta oynatiyor.Ama Kolay gorunen maclarda oyuna bile sokmuyor bu ne yaman celiski gercekten anlamak zor boyle mi oyuncu kazaniliyor ?

İkinci PSV maçı formaliteydi, orada denenmesi normaldi.

Şu an oynamıyor olmasına gelen tepkilerin tek sebebi Terim'in aldırmış olması, başkası getirse tepki falan olmazdı.

Kendi adıma tepkimin en büyük sebebi devamli BAY yerine arda ve feghouliyi tercih etmesi çocuğa bir şans verseydi de izleseydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt