- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Tecrübe oynadıkça göreceğiz hemen eleştirmem ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fortuna Sittard'a gitsin Işıtan başkanın takımınaHer maç oynayacağı bir Hollanda takımına kiralanmali
Kerem'i aldıran ve isteyenler.Bu adamın transferi dönen komisyonlar araştırılmalı kim istedi ? Kim aldı ? Kim aracı oldu ? Büyük soygun yapılmış
Daha yanlış bir örnek verilemezdi. Bence de sağ kanat-bek olarak denenebilir, belki ilk söyleyen kişiyimdir ama Okan Koç nedir yahu, etmeyin?..Ciddi ciddi sag bek olarak denenmeli.
Ayrica sorunu sadece teknigi filan degil. O kadar yanlis yerlerde faul yapiyor ki rakibin nefes almasini sagliyor.
Sag bek olayini bir denemek lazim. Okan Koc da bunun gibi cok iyi fizikliydi.
Okan hizli ve gucluydu. Istanbul'a gelip bozulmasi ayri konu. Baris da ileri geri gidecek potansiyeli tasiyor.Daha yanlış bir örnek verilemezdi. Bence de sağ kanat-bek olarak denenebilir, belki ilk söyleyen kişiyimdir ama Okan Koç nedir yahu, etmeyin?..
Zaten İstanbul çocuğu!..Hiçbir zaman güçlü ve maç içi devamlılığı yüksek bir futbolcu olmadı; aklım gidiyordu bizimkiler alacak diye. Hızı da gardı tamamen düşmüş rakiplere karşı birkaç kez boş alanda yardırmasıyla göz boyamadan ibaretti. O zamanlar futbolu çok daha yakından takip ediyordum, BJK ta tutunamamış olmasına hiç şaşırmadım. Mesela Tarık Daşgün gibi filan saf yetenek sahibi olup da insani ve sportif karakterinin zayıflığı nedeniyle yok olup gidenlerden biri değildir kendisi; hiç geldi, hiç gitti...Okan hizli ve gucluydu. Istanbul'a gelip bozulmasi ayri konu. Baris da ileri geri gidecek potansiyeli tasiyor.