#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç oynayacağı bir Hollanda takımına kiralanmali

elestirin siz elestirin kerem aktürkoglunada aynisini yaptiniz, bekleyin görün bu adam degisilmez olacak, keremdede ayni savunmami yapmistim!

O kadar da kötü değil. 90 dk oyunda kaldı. Kaçırdığı iki net pozisyon var. Biri gol olsa, çok iyi olurdu. Bizim için.

Tekniğini fiziksel özellikleriyle kullanabilen bir futbolcu olduğunu hep söylüyorum. Maç temposunu kazandığı zaman değerlendirmek daha doğru olacaktır. Hiçbir zaman ''İnceci'' özelliğiyle ön plana çıkamayacağını da söyleyegeldim. Geçen yıl epey maçını izledim...

Bunlar genç oyuncular, çok çok yetenekli oyuncular da değiller zaten öyle olsalar 40-50 milyona başka yerlere giderlerdi. Zamana, sürekli oynamaya ve güvene ihtiyaçları var. Keremdeki değişim ortada, Barış ondan 2 yaş küçük üzerinde durursak onu da geliştirir ikisinden de para kazanırız.

Cocuga cok yuklenmeye gerek yok, suan amator futbolcu goruntusu veriyor zaten boyle gencleri alip kiralik gondermek en mantiklisi. Neden kadroda tutuldu onu sormak gerek.

Milli takima alinmasina bakmayin

Ciddi ciddi sag bek olarak denenmeli.
Ayrica sorunu sadece teknigi filan degil. O kadar yanlis yerlerde faul yapiyor ki rakibin nefes almasini sagliyor.
Sag bek olayini bir denemek lazim. Okan Koc da bunun gibi cok iyi fizikliydi.

Ciddi ciddi sag bek olarak denenmeli.
Ayrica sorunu sadece teknigi filan degil. O kadar yanlis yerlerde faul yapiyor ki rakibin nefes almasini sagliyor.
Sag bek olayini bir denemek lazim. Okan Koc da bunun gibi cok iyi fizikliydi.
Daha yanlış bir örnek verilemezdi. Bence de sağ kanat-bek olarak denenebilir, belki ilk söyleyen kişiyimdir ama Okan Koç nedir yahu, etmeyin?..

Daha yanlış bir örnek verilemezdi. Bence de sağ kanat-bek olarak denenebilir, belki ilk söyleyen kişiyimdir ama Okan Koç nedir yahu, etmeyin?..
Okan hizli ve gucluydu. Istanbul'a gelip bozulmasi ayri konu. Baris da ileri geri gidecek potansiyeli tasiyor.
Bu arada fizikli dediysem Baris gibi boksor edasi yok ama yere saglam basardi. Baris boksor de olabilir, guresci de olabilir

Futbolu bilmiyor ve tecrübesiz. Oyunun farklı yönlerini keşfede keşfede geliştirecek kendisini. Solda daha etkili.

Okan hizli ve gucluydu. Istanbul'a gelip bozulmasi ayri konu. Baris da ileri geri gidecek potansiyeli tasiyor.
Zaten İstanbul çocuğu!..Hiçbir zaman güçlü ve maç içi devamlılığı yüksek bir futbolcu olmadı; aklım gidiyordu bizimkiler alacak diye. Hızı da gardı tamamen düşmüş rakiplere karşı birkaç kez boş alanda yardırmasıyla göz boyamadan ibaretti. O zamanlar futbolu çok daha yakından takip ediyordum, BJK ta tutunamamış olmasına hiç şaşırmadım. Mesela Tarık Daşgün gibi filan saf yetenek sahibi olup da insani ve sportif karakterinin zayıflığı nedeniyle yok olup gidenlerden biri değildir kendisi; hiç geldi, hiç gitti...

Atanamamış kenan karaman gibi. Keşke bu sene 30 maç oynayabileceği bir takıma kiralansaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt