Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.282
- 15.104
- 1.878
Yunusun yerini Barisi kiralayarak doldursunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana gore Baris Alper Yilmaz yetenek olarak Yunus Akgun'den iyi
3 mac arka arka 90 dakika oynamasi lazim ki kendini gostersin Barış , Barış bu sezon ads de yunus aldigi sureyi alsaydi ondan çok daha iyi istatistik yapardı. Kumas olarak ben barışı daha cok önde goruyorum. 1 mac 30 dakika oyna sonra 3 mac oynamayip sonra 10 dakika oyna boyle kimse kendini gosteremez.Bana da tam tersi geliyor yunus barış ve keremden çok daha yetenekli gibi.. Kerem içlerinde en özgüvenli ve karar mekanizması doğru çalışani bu yüzden en çabuk o parladı.. Barış Alper şu ana kadar sadece fiziksel yönüyle ön plana çıktı belki özgüvenini kazanınca yeteneklerini de sergiler
Renktas yunus da hız teknik ve ceza sahası bitiriciligi konusunda barışın üzerindedir. Bizden gitmeden önceki Türkiye kupası maçlarındaki performansı bile bu şekilde düşünmeye iter adamı. Ha barış da yabana atılacak biri değil. Üzerine dusulmeli.Bana gore Baris Alper Yilmaz yetenek olarak Yunus Akgun'den iyi
Evet oyle ama bizim yerli kanatlarin en buyuk sikintisi dribbling yapabilen topcu yok maalesef bence en azindan kanatlardan biri dribbling yapabilen ice disa calim atabilen topcu olmaliRenktas yunus da hız teknik ve ceza sahası bitiriciligi konusunda barışın üzerindedir. Bizden gitmeden önceki Türkiye kupası maçlarındaki performansı bile bu şekilde düşünmeye iter adamı. Ha barış da yabana atılacak biri değil. Üzerine dusulmeli.
Baris da en sevdigim ozelikler guclu ve dar alandan topu cikarip aniden hizlana bilmesi bunlari pek gosterme firsati olmadi bizde ama iste yeterli sure almamasi var oyle bi zamanlarda oyuna giriyorki tam rakip komple savunmaya cekilmis bir zamanda ve macin son anlarinda giriyor, daha cok sure almasi lazimki mac ritmini yakalasin ve kendini gostersin. Benim kendisinden beklentim yuksek.Renktas yunus da hız teknik ve ceza sahası bitiriciligi konusunda barışın üzerindedir. Bizden gitmeden önceki Türkiye kupası maçlarındaki performansı bile bu şekilde düşünmeye iter adamı. Ha barış da yabana atılacak biri değil. Üzerine dusulmeli.
Barışta zaten patlayicilik diye tabir edilen olay var. Dediğim gibi iki oyuncuda değerli yunus şu anda kıvama geldi. Darısı barışın başınaBaris da en sevdigim ozelikler guclu ve dar alandan topu cikarip aniden hizlana bilmesi bunlari pek gosterme firsati olmadi bizde ama iste yeterli sure almamasi var oyle bi zamanlarda oyuna giriyorki tam rakip komple savunmaya cekilmis bir zamanda ve macin son anlarinda giriyor, daha cok sure almasi lazimki mac ritmini yakalasin ve kendini gostersin. Benim kendisinden beklentim yuksek.
Ekli dosyayı görüntüle 154531