#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an milli maçta çok iyi oynuyor. 1 asist yaptı hakem 1 adet penaltısını yedi ayrıca Var olsa net penaltı olacak pozisyonda sarı yedi. Seneye sürekli oynayacağı iyi bir teknik ekibin olduğu bir süper lig ekibine kiralanırsa seneye kendisi iyi işler yapabilir.

:D
e7b0d14e86a04a66abe864ae9c1d27b3.jpeg

Bana gore Baris Alper Yilmaz yetenek olarak Yunus Akgun'den iyi

Bana da tam tersi geliyor yunus barış ve keremden çok daha yetenekli gibi.. Kerem içlerinde en özgüvenli ve karar mekanizması doğru çalışani bu yüzden en çabuk o parladı.. Barış Alper şu ana kadar sadece fiziksel yönüyle ön plana çıktı belki özgüvenini kazanınca yeteneklerini de sergiler

Rakibin icinden gecmeye calistigini gormesem yetenekli derim de aman aman bi yetenegi yok gibi

Bana da tam tersi geliyor yunus barış ve keremden çok daha yetenekli gibi.. Kerem içlerinde en özgüvenli ve karar mekanizması doğru çalışani bu yüzden en çabuk o parladı.. Barış Alper şu ana kadar sadece fiziksel yönüyle ön plana çıktı belki özgüvenini kazanınca yeteneklerini de sergiler
3 mac arka arka 90 dakika oynamasi lazim ki kendini gostersin Barış , Barış bu sezon ads de yunus aldigi sureyi alsaydi ondan çok daha iyi istatistik yapardı. Kumas olarak ben barışı daha cok önde goruyorum. 1 mac 30 dakika oyna sonra 3 mac oynamayip sonra 10 dakika oyna boyle kimse kendini gosteremez.

Bana gore Baris Alper Yilmaz yetenek olarak Yunus Akgun'den iyi
Renktas yunus da hız teknik ve ceza sahası bitiriciligi konusunda barışın üzerindedir. Bizden gitmeden önceki Türkiye kupası maçlarındaki performansı bile bu şekilde düşünmeye iter adamı. Ha barış da yabana atılacak biri değil. Üzerine dusulmeli.

Renktas yunus da hız teknik ve ceza sahası bitiriciligi konusunda barışın üzerindedir. Bizden gitmeden önceki Türkiye kupası maçlarındaki performansı bile bu şekilde düşünmeye iter adamı. Ha barış da yabana atılacak biri değil. Üzerine dusulmeli.
Evet oyle ama bizim yerli kanatlarin en buyuk sikintisi dribbling yapabilen topcu yok maalesef bence en azindan kanatlardan biri dribbling yapabilen ice disa calim atabilen topcu olmali

Baris da en sevdigim ozelikler guclu ve dar alandan topu cikarip aniden hizlana bilmesi bunlari pek gosterme firsati olmadi bizde ama iste yeterli sure almamasi var oyle bi zamanlarda oyuna giriyorki tam rakip komple savunmaya cekilmis bir zamanda ve macin son anlarinda giriyor, daha cok sure almasi lazimki mac ritmini yakalasin ve kendini gostersin. Benim kendisinden beklentim yuksek.

1648317784919.webp

Baris da en sevdigim ozelikler guclu ve dar alandan topu cikarip aniden hizlana bilmesi bunlari pek gosterme firsati olmadi bizde ama iste yeterli sure almamasi var oyle bi zamanlarda oyuna giriyorki tam rakip komple savunmaya cekilmis bir zamanda ve macin son anlarinda giriyor, daha cok sure almasi lazimki mac ritmini yakalasin ve kendini gostersin. Benim kendisinden beklentim yuksek.

Ekli dosyayı görüntüle 154531
Barışta zaten patlayicilik diye tabir edilen olay var. Dediğim gibi iki oyuncuda değerli yunus şu anda kıvama geldi. Darısı barışın başına

Sezon bitene kadar gelmeyeceğim demiştim.

Sezon bitti hiçbir iddamız kalmadı geri döndüm.

Yaptığı şeylerin biraz abartıldığını düşünüyorum milli takımdaki. Amrabat bunları her maç yapmasına rağmen yetersizdi. Bu arkadaştan olmaz maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt