#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois ile cok iyi sag kanat oldular. rakiple dalga gecti bugün

Karar almakta sikintisi yok o isler sorun orda degil bence. Adam çizgiye iniyor boxun içinde akilli davranan bir seferovic var onu da iki Adam kitliyor. Geçen sezonda bakalim oynadigi maclarda boxta kimler varmis Diagne Gomis varmis bunlarin ikisi önüme düsse de vursam diye bekleyen oyuncular. Net söylüyorum Emre Akbabayla ayni anda sahada olursa kademede bekleyen Emreye çok gol attirir. Bu biraz da Seferovic den kaynaklaniyor olabilir. Seferovic-Akbaba-BAY Bu üclü sahada oldugunda goller yagmur gibi gelebilir

Çok seyler bekliyorum bu cocuktan.

Forma şansı bulmalı sürekli oynatılmalı. Sağolsun 1 maç oynatıp 6 maç kenarda oturtuyorlar sonra diyorlar bu adam yeteneksiz. Versinler 5 maç üstüste formayı bir görelim.

Net kiralanmalı ulan anadolunun gerzek kulupleri elinizde bu herif kadar oynayacak topcu yok elalemin çöpüne bayilirsiniz biriniz de işinize yarayacak şu çocuğu hevesle istemiyorsunuz

Düzgün oynayacağı bir kulübe kiralayıp gelişimine odaklanmamız lazım. Nasıl ki Yunus 1 sezon üst seviyede forma bulup kendisini Galatasaray A takımında oynayacak düzeye getirdiyse bence Barış gibi oyuncunun da kendisini bu şekilde oynayarak geliştirmesi lazım. Bunu biz kendisine sunmalıyız ve sonrasında da takıma monte etmeliyiz. Ben kendisinin ileri uçta da başarılı olabileceğini düşünüyorum. Kendisini kanada hapsetmeden repertuarına forvet mevkisi de eklenmeli bence.

11 numara olur gibi. Hızlı fizik iyi. Sadece kloop tarzı adamların takımında takılması lazım 1 sezon. Şu futbolcu akademisine neden 5 10bin maaşla antrenör bulmak yerine a seviye bir ekiple hazırlanılmaz. Rezerv lig ne alemde en son yapılacak deniliyordu

Kanat rotasyonumuzda mbappe filan mı var da kiralamak istiyorsunuz?

Kanat rotasyonumuzda mbappe filan mı var da kiralamak istiyorsunuz?
Doğru diyorsun kanat rotasyonumuzda Mbappe yok malesef. Barış gibi oyuncular öyle 4-5 hafta oynamayıp 15-20 dakika ya da cezalı as oyuncusunun yerine 90 dakika oynadığı zaman sırıtıyor. Neden çünkü kendisi daha hazır oyuncu değil. Kendisinin hazır hale gelmesi için daha fazla süre bulacağı bir takımda oynaması şart.

Doğru diyorsun kanat rotasyonumuzda Mbappe yok malesef. Barış gibi oyuncular öyle 4-5 hafta oynamayıp 15-20 dakika ya da cezalı as oyuncusunun yerine 90 dakika oynadığı zaman sırıtıyor. Neden çünkü kendisi daha hazır oyuncu değil. Kendisinin hazır hale gelmesi için daha fazla süre bulacağı bir takımda oynaması şart.
Kerem/Yunus cezalı ya da sakat. Kimi koycaz?

Geçen sezon ligde 300dk süre almış. Babel ve Feg'in gidişinden sonra bu süre artar ama yine 1kyı gececiğini düşünmüyorum. Ligde garanti oynayacağı bir takıma giderse fena olmaz. Kalsa da bir şey demem

Salernitana maçında da çok kötüydü, bugün de çok kötü. Adam futbolu oynamayı bilmiyor. At önüne koşsun. Bu mudur Galatasaray oyuncusunun seviyesi yani.

Futbolla alakası yok bunun gelmeden yazdım almayın diye

Futbolun ne olduğunu bilmiyo kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt