- 21 Ocak 2010
- 72.871
- 51.303
- 5.003
olm su topa caprazdan ayaginin disiyla vurma yav
extra plase gol sutu calismasini tavsiye ederim
extra plase gol sutu calismasini tavsiye ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü oynar, formsuz olur sorun değil. beni biliyorsun az çok.Yorgunluk mu havaya girmesi mi bilmiyom ama takım bu kadar kadayıf durumdayken Barış'a takamam
aşık olmuş olabilirBen oldum havasından çok ben de artık bu takımın starıyım, benden de kilit işler bekliyorlar diye çok zorladı. Barış’ım bu tam Kerem tavrı. O da her topu aldığında en zor ara pasını deniyor. Sen de en zor çalımı deniyorsun.
Bir de aklı çok sahada değildi gibi. Davinson’dan fırça yedi zaten herkes görmüştür. Ama daha önemlisi maç boyunca Mertens uyarıp durdu. Mesela taş atılacal tüm takım o bölgeye baskıda Barış uzak köşede eli belinde duruyor, maçtan kopuk yani. Mertens kızdı da öyle adamını tutmaya geldi.
sen böyle bir maçta adam yemezdin şok içindeyim dünden berikötü oynar, formsuz olur sorun değil. beni biliyorsun az çok.
bence 40 m euroluk topçu ama adamda tavır olarak sıkıntı başlamııış. dikkatle izle bir daha. o el kollar falan. gereksiz 1'e 1ler, zorlamalar. net "ben oldum" havasına girmeye başlamış, çook tehlikeli.
bu akşam aynı aşağıdaki gibiydi:
net uyarılması lazım.
99 FT olsaydı bu akşam kadro dışıydı.
2 maç sonra yine hayvan gibi oynamaya devam etmişti.
yemedim yaw. uyarılması lazım yazmışım sadece.sen böyle bir maçta adam yemezdin şok içindeyim dünden beri
kötü oynar, formsuz olur sorun değil. beni biliyorsun az çok.
bence 40 m euroluk topçu ama adamda tavır olarak sıkıntı başlamııış. dikkatle izle bir daha. o el kollar falan. gereksiz 1'e 1ler, zorlamalar. net "ben oldum" havasına girmeye başlamış, çook tehlikeli.
bu akşam aynı aşağıdaki gibiydi:
net uyarılması lazım.
99 FT olsaydı bu akşam kadro dışıydı.
2 maç sonra yine hayvan gibi oynamaya devam etmişti.