#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm su topa caprazdan ayaginin disiyla vurma yav

extra plase gol sutu calismasini tavsiye ederim

Yorgunluk mu havaya girmesi mi bilmiyom ama takım bu kadar kadayıf durumdayken Barış'a takamam
kötü oynar, formsuz olur sorun değil. beni biliyorsun az çok.

bence 40 m euroluk topçu ama adamda tavır olarak sıkıntı başlamııış. dikkatle izle bir daha. o el kollar falan. gereksiz 1'e 1ler, zorlamalar. net "ben oldum" havasına girmeye başlamış, çook tehlikeli.

bu akşam aynı aşağıdaki gibiydi:

1723236903184.png

net uyarılması lazım.

99 FT olsaydı bu akşam kadro dışıydı.

2 maç sonra yine hayvan gibi oynamaya devam etmişti.

Sag kanat disinda oynamamali.Soldayken rezil otesi performansı vardi beke gecince daha iyiydi o derece kotu yani sol kanatta.
Ayrics g..u oyle boyle kalkmamis herifin.Kulaginin cekilmesi lazim diyecem de ne onu yapacak teknik heyet ne de yonetim var kulupte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dürüst olmak gerekirse zorladığı pozisyonlardan birini atsa maç çoktan çözülürdü. yani herife gol bulmayı deneme diyemeyiz doğru olanı yapıyor

Özellikle son vuruşları berbattı kaleye yakın mesafede ayağını öyle takoz gibi savuramazsın, sağ çaprazda karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok rahat aşırtma atmalıydı, aşırtma denemediği gibi ayak içi de vurmadı kararsız kalıp saçma sapan vuruş yapıyor

Saçma sapan eleştiriler yapılıyor. Adam 1 senedir dinlenmeden 90 dk boyunca fizik kalite ortaya koyuyor, yeri geliyor maçı 3 mevkide tamamlıyor. Bırakında 3-4 maçta gol kaçırma lüksü olsun. Tepki gösterilecek yer burası değil pamuk şeker gibi takılan apo, kerem demirbay, ziyech gibi adamlar

Ben oldum havasından çok ben de artık bu takımın starıyım, benden de kilit işler bekliyorlar diye çok zorladı. Barış’ım bu tam Kerem tavrı. O da her topu aldığında en zor ara pasını deniyor. Sen de en zor çalımı deniyorsun.

Bir de aklı çok sahada değildi gibi. Davinson’dan fırça yedi zaten herkes görmüştür. Ama daha önemlisi maç boyunca Mertens uyarıp durdu. Mesela taş atılacal tüm takım o bölgeye baskıda Barış uzak köşede eli belinde duruyor, maçtan kopuk yani. Mertens kızdı da öyle adamını tutmaya geldi.

Ben oldum havasından çok ben de artık bu takımın starıyım, benden de kilit işler bekliyorlar diye çok zorladı. Barış’ım bu tam Kerem tavrı. O da her topu aldığında en zor ara pasını deniyor. Sen de en zor çalımı deniyorsun.

Bir de aklı çok sahada değildi gibi. Davinson’dan fırça yedi zaten herkes görmüştür. Ama daha önemlisi maç boyunca Mertens uyarıp durdu. Mesela taş atılacal tüm takım o bölgeye baskıda Barış uzak köşede eli belinde duruyor, maçtan kopuk yani. Mertens kızdı da öyle adamını tutmaya geldi.
aşık olmuş olabilir

Hala takımdaki en iyi kanat. Icardi'nin pasıyla karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu tıklatmalıydı ama. Maçı orada kopartabilirdik.

Yok g.tü kalkmış, yok kendini yıldız sanıyor, yok bencilleşmiş. Yav Barış’tan bahsediyorsunuz. İki kulağını çekerler oynar efendi efendi. Bu kadar analiz kasmaya gerek yok.

bence 40 m euroluk topçu ama adamda tavır olarak sıkıntı başlamııış. dikkatle izle bir daha. o el kollar falan. gereksiz 1'e 1ler, zorlamalar. net "ben oldum" havasına girmeye başlamış, çook tehlikeli.

net uyarılması lazım.

sen böyle bir maçta adam yemezdin şok içindeyim dünden beri

Eller kollar oynuyor demişsiniz de ilk dakikada Kerem D. Topu biraz daha şiddetli atsa adamın önüne, kaleciyle karşı karşıya kalacak. Orada kızmakta haklıydı Kerem’e, zor bir pas değildi.

net uyarılması lazım.

Barışda bu söylediklerin daha öncede vardı.Biz bir maçta göklere çıkarıyoruz bir maçta yerin dibine batırıyoruz.
Barış çok ciddi gelişme kaydetti ama her zamanki gibi inanılmaz abartıyoruz.
Buradaki abartılı yorumlara bakarsak şimdiye çoktan gitmişdi barış.
Keremde öyle nelsonda öyle.Kesinlikle hepsi ciddi gelişim sağlamış ciddi performanslar göstermişdir.Ama çok ciddi eksikleri olduğuda gerçek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu herifi artık bekte falan gormeyelim bir zahmet

Bu kadar iyi cikis yapmisken hucumda ritim bulmasini saglamaliyiz.

Son anda feyk vermeyi öğrense çok gol atar topla buluştuğu noktalarda rakipler can havliyle son bir umut atlıyorlar orada tık diye topa bassa yada geri çekse çok tabela yapar ...

Kerem akturkoglu sırf gözlük takıyor diye, orası burası kalkmış diyen insanlar bile vardı. Barış makina gibi çalışıp duruyor. Nazar degmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt