#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik kalitesi muazzam istikrarlı, maşallah. Yere çok sağlam basıyor. Her adımı.

Barışı ligde zorlayabilecek tek bek oosterwoldeydi zaten diğer maç kendine gelir

Bu adama neden yorum yapılmamış her yerdeydi bugün anası ağladı 2. Yarı ileride osterwolde ile boğuşup geriye koşup maxim ile kapıştı bir ara baktım diğer kanada geçmiş yani karşısındaki adamlarda kendi gibi ciğersizler ben kötü diyemem elinden geleni yaptı çok teşekkürler Barış ben senden razıyım kral.

oostrewolde iyi savundu

barış'ın en büyük silahı güç ve hız. oostrewolde'nin de en büyük silahları bunlar. hatta daha hızlı olabilir.

barış için zor bir eşleşmeydi.

Yunus çok formda Sallai şimdilik kapalı kutu.. Sağ bekte sıkıntı yaşadığımız aşikar acaba barışı sağ beke çekip önüne Sallai koyar mi hoca ? Barış bu sezon skor konusunda çok iyi başladı ama bekte de cok ayrı bir ekstrasi oluyor hücum yönünden Kaanin ayaklar çok iyi ama dinamizm 0 .. Hoca 3. Stoper gibi oynatıyor da o taraftan ikili oyun yurutemiyoruz

Bugün 3-5-2 nin sağ kanadı gibi oynadı anlamadım nasıl bir rol biçildiğini.

Şu an bence tam olarak tamamlandı.

Bir kanat patlayıcı ve hızlı,
Diğer kanat zeki ve teknik

İkisi de mücadeleci.

Kerem-Barış olunca iki tarafta zeki değildi. Kerem ile de forvete top taşıyamazdın, Barış ile de.. Kerem daha az mücadeleci, daha skorerdi.

Kerem-Ziyech olunca zaten iki kanat da mücadeleci olmuyor ve çok zorlanıyorduk.

Geçen yıl en iyi oyunu Barış-Ziyech ile bulduk. Biri zeki ve teknik, diğeri hızlı ve patlayıcı. Ama Ziyech hem mücadeleci değil savunma zaafı yaratıyor, hem de hızlı ve tempolu bir oyuncu değil.

Herkes Sallai’yi 11’e yazıp Barış-Sallai yapıyordu ama bence Sallai, Yunus tarzı değil, Barış tarzı bir oyuncu.

Hazır Sallai de varken bence milli araya kadar dinlendirilerek oynamalı.

Fiziksel yorgunluğu göze çarpıyor. Diri değil. Çok normal bir şey bu.

Ligdeki ilk 2 maçta yedek oturmalı. Maç sıkışırsa girer zaten oyuna.

Güzel oynadı fb savunmasının dengesini fena bozdu attığı koşularla ama genel olarak daha iyisini bekledik barıştan yine de canı sağolsun her maç çok iyi oynayacak uçacak kaçacak diye bir kural yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt