#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer hocaya gidip hocam beni sağ bek oynatma demezse, 6 aya gs kariyeri biter barışın.

Kaleciyle bas basa kaldigi topu atsa mac bitecek ama.atma özürlüsü bi takimiz kalecinin üstüne vurup duruyoz

Bugün genel olarak çok iyiydi hakkını yiyemem ama şu son vuruşları geliştir barışım allahını kitabını sevdiğim

Bundan bek olmayacağını bir okan buruk anlamadı. Yine rakibini kaçırdı ikinci golü yedik.

sağda ortada ileride her yerde mücadele içinde bu adam. hiçbir şekilde kaçınmıyor bundan inanılmaz özverili tekniği kısıtlı lakin 2 kişilik mücadele ediyor. yediğimiz ikinci golde arkayı boş bırakmıştı ama adam ileride pozisyondayken atak yiyoruz ona geriye koşuyor ne yunus ne mertens ne başkası bugün hiç yardımcı olmadılar ileride de geride de. bu maç özelinde yine razıyım kendisinden. golünü de çıkardı o karambolde eyvallah

mücadelesine lafim.yok ama arkadas bunlar nasil ortalar nasil sut cekmeler? Kac yildir futbol oynuyorsun, insan eksiklerini gidermiye calisir. Ikinci golde yapti neydi ? Hemi adami kacirdi hemide ellini kaldirmis topa degmeye calisiyor.

Yenilen golü niye bu adama yazıyonuz

Muslera + Metehan'a yazar. Metehan Davinson'un götünün dibine girmekte hata etti. Muslera erkenden yere yattı. Bu adamlık bir durum yok o golde

Son 5-6 maçtır kötü değil > çok kötü.

Hücumda aldığı kararlar berbat ötesi. Doğru hamle yüzdesi inanılmaz derecede düşük, neredeyse yok gibi.

Sadece fiziksel varlığı için mi oynatılıyor, bilmiyorum, ama geçen sezonki Barış kesinlikle yoklarda.

Bugün attığı gole rağmen yine kötüydü.

Kaçırdığı 2 tane golün açıklaması yok, GS topçusu bu pozisyonları gözü kapalı atmak zorunda. Eforuna hiçbir şey demiyorum ama artık şu yeteneğine bir şeyler kat kardeşim. Sadece sürat ve güç bir yerden sonra yetmiyor.

mücadelesine lafim.yok ama arkadas bunlar nasil ortalar nasil sut cekmeler? Kac yildir futbol oynuyorsun, insan eksiklerini gidermiye calisir. Ikinci golde yapti neydi ? Hemi adami kacirdi hemide ellini kaldirmis topa degmeye calisiyor.

Ortaları laf edilmeyecek gibi değil..Geçen hafta fenerin yedeği mert hakan itinin sağdan yaptığı asistlere bak çok kolay bir iş çalışılsa şu köpeğin attığı paslari bile barış alperin atamamasi skandal

Bilmiyorum bu maç Barış 'ı o kadar da eleştirmekten yana değilim açıkçası. yorgunluktan bahsediyoruz takımda en yorgun oyuncu Barış olabilir ama maç boyu hem driblingiyle hem çizgiye gidip çevirdiği toplar ile hep tehdit etti rakip kaleyi

Hatası var mı ? var elbette mesela Sallai'nin tek başına getirip arka direğe çevirdiği topta çok daha temiz bir vuruş yapabilirdi veya boşta Mertens 'i görebilirdi ama bu maçın geri dönüp 2-1 öne geçtiği senaryoyu konuşuyorsak Barış 'ın iğne deliğinden geçirip attığı gol sayesinde öne geçebildik

Mesela 13 tane ikili mücadeleye girmiş,girdiği 3 hava topundan 2 tanesini kazanmış, 2 defansif aksiyon gerçekleştirip 4 de top kazanmış, 5 dribling denemiş, 8 orta denemiş, rakip ceza sahasında 15 kere topla buluşmuş bu sayı Osimhen 'de 11 Yunus 'da 1 Mertens 'de 2 Sara 'da 1 Sallai 'de 9

Bunun yanında geriye düştüğümüz maçta bir türlü gol gelmezken ilk golümüzü atan oyuncunun da Barış olduğunu düşünürsek ben tam tersine tam olarak Barış 'dan yapmasını istediğim şey, beklediğim istatistikler budur diye bekliyorum

Gayet iyidi, cogu zaman kanatta tek basina kaldi. Goller kacabilir ama istek azim ve hirs var bu adamda. Bravo aslanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt