#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın içine etti ama yine de tam istediğim gibi tek vuruşluk pozisyonlar geldi. Hazırlayıcı değil bitiren olmalı

Karşi karsiya vurmamasını kafamdan silemiyorum ne diyr vurmazsin ki yani orada

Son pozisyon da topu yunus’a birakmak istemesi bana göre yorgunluk belirtisi

O pozisyon da pas atmak daha kolay ve vucut yorulunca herzaman kolay’a kacmak istersin

Mücadele’yi son dakika’ya kadar birakmadi

Cani sagolsun

Bugun atamadi, yapacak birsey yok.
Yoksa normal Baris oyunuydu.
Bu cocuk guresci, guclu, tempolu. Ana konusu bu.
Futbol IQ'su dusuk, teknik olarak da zayif bir arkadas.
Ingiltere ikinci lig topcusu normal sartlarda.
Daha ayagin ici ile topa vurmayi dusunemiyor.
Ama seviyoruz, mucadele ediyor, cogu zaman da iyi oluyor TSL'de.

1737144042178.png

1737144160123.webp

Bugün sen ne yaptın ya öyle? Valla mücadele gücüne hayranım, ama n'olur son kararların bir daha am ASLA bir daha bu maçtaki kadar kötü olmasın.

Hiç sorun yok. Başka zaman olur. Geçen hafta 2 gol attığında değil, kaçırdığın zamandada Galatasaray taraftarının Mbappesisin
-iifvx0.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu aksam beni en cok sinir eden futbolcu oldu. Cezasahasina girdiginde veya yaklastiginda verdigi her pas top kaybi oldu. Her pas. Yahu önce kafani kaldirip baksana? Bu hatalar yüzünden kac tane kontra yedik.

Muhteşem atletizm rakip oyuncuları duman ediyorsun sonundada bizi duman ediyorsun

cani sagolsun bugun kazmaligi uzerindeydi ama ikinci yari canla basla oynadi

Barış bu maç normal değildi. Hocanın çok daha erken çıkarması gerekirdi.

fiziksel olarak iyi olması iyi futbol oynadığı manasına mı geliyor

Çok net rezil bir performans.
Teklif geldiği an piyasasıda varken satılmaıdır.Olmasaydı kaleye bile gidemezdik diyenler o zaman durumumuz çok vahim.
bu klüp barıştan çok daha etkili bir oyuncu bulur ve o oynar.
Ama transferde öyle rezil bir yönetime ve teknik adama sahibiz ki artık ne diyeceğimi bilemiyorum.
Bir tane ilk 11 için kanat oyuncusu lazım.Kim iyiyse oynar.Bu kadar basit.

Gol atmamak için uğraştı. 3 metreden 30 metre yukarı vurduğu pozisyondan sonra çıkmalıydı.

Pozisyonları harcaması bir yana, karşı karşıya gidip bide pas vermeye çalışmadı mı, ne var ne yok fırlattım elimden, ben böyle birşey izlemedim hayatımda, resmen faciaydı, beyin mavi ekran verdi bugün kendisinde. Ne diyelim canı sağolsun, keşke bugün de çıkıp başkası kahraman olsaydı da bunu kurtarsaydı, ama olmadı işte Osimhen, Mertens, Yunus hepsi sıvadılar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000183573.webp
1000183572.webp
1000183571.webp
LA yavrum bunlar mal mi salak mi? Eleştirirsin de sosyal medya hesabına bu yazılanlar nedir lan bu yeni nesil vallahi aptal billahi aptal

Gol atmamak için uğraştı. 3 metreden 30 metre yukarı vurduğu pozisyondan sonra çıkmalıydı.
Bu kadar kısa mesafeden topa ayı gibi abanan oyunculara deli oluyorum. Zaten orada rakibin bir reaksiyon göstermesi imkansız kaley, tutturmaya baksana. Aşırı hırs da iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt