#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener maçında oynamamalı acil kesilmeli aklı başına gelmedi. adam asist yaptı sallai gol attı sevinmedi bile

Çizgiye in sadece orta ac ters taraftan orta açıldığında ceza sahasında ol deseler ekstra birsey yapmak istemese takım adına daha faydalı olur

sarı saçlı rizeli arkadasimizin menajerinin veya yakınlarının kendisine yazdan bu yana verdiği gaz sorunu var

bu maç oynamaması lazım dizginlenmesi için yoksa kendine gelemez girdaba girer. 2 3 maç kesik yemeli

florya'ya yoğun bir zurna dürüm sevkiyatı varmış,
barış yiyormuş,

fb maçında zurnamı öttüreceğim diyormuş,

haydi aslan.

en son bir depte 2 gol attı sonra yok piyasa da. Kero admirin gönlü olsun diye eleştirmiyoruz da derbi de bari bir skor üret bir şey yap!!

en son bir depte 2 gol attı sonra yok piyasa da. Kero admirin gönlü olsun diye eleştirmiyoruz da derbi de bari bir skor üret bir şey yap!!
Hatay maçında golünü vermediler net goldü o da, sonrasında zaten ekibimiz y gibi

2 maçtır Osimhen iyi onun dışında herkes kötü

Eleştirin olm da takım leş durumda yani

Hatay maçında golünü vermediler net goldü o da, sonrasında zaten ekibimiz y gibi

2 maçtır Osimhen iyi onun dışında herkes kötü

Eleştirin olm da takım leş durumda yani

Bugün eşek tümerin bir kesitini izledim GS'de osimhen dışında pozisyona girip iş yapacak adam yok. Onu durdur biter diyor. Djiku maç boyu markajlasın başka iş yapmasın diye akıl vermiş!! Sallai-Osimhen-Barış ön tarafı bana aşırı kazmator geliyor. Uyumlu iki pas yapamaz bunlar inş Yunus hazır dönmüştür.

Bugün eşek tümerin bir kesitini izledim GS'de osimhen dışında pozisyona girip iş yapacak adam yok. Onu durdur biter diyor. Djiku maç boyu markajlasın başka iş yapmasın diye akıl vermiş!! Sallai-Osimhen-Barış ön tarafı bana aşırı kazmator geliyor. Uyumlu iki pas yapamaz bunlar inş Yunus hazır dönmüştür.
Alayı düşman oldu zaten, asist analiz denilen oluşumda çalışıyormuş.

Sallai en azından gol mol attı belki yarın da atacağı tutar

Yunus da sakatlık dönüşü kötü oynuyordu, Morata ilaç olur belki diyorduk o da sakatlandı

Yunusla Mertens dışında dar alanda iyi adam yok zaten takımda

Yarınki maçta bu sayfalar 500u bulur

Yanılmiyorsam derbilerde golü yok. Avrupa'da sadece 1 golü var.
Bu döngüyü kırmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt