#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Standartı sağla artık şu aygirlik hiç bir topçu da yok yemin ederim

Antrenmanda orta çalıştığını düşünüyorum o Simen’le muhtemelen hücum seti yapıyorlar isabetli ortaları var bu konuda kendini geliştirmeye başladı

3 sene daha böyle oynarsa 500 maçı geçer. Sürekli ilk 11 nereye kadar gidecek merak ediyorum. Her hafta bu şekilde performans vermesi imkansız barışın düşüşlerinde 1 gram suçu yok. Rotasyona gireceği topçu yok takımda malesef. Sürekli sürekli konsantre olmak zorunda.

Ne zaman arkadasina asist yapma ilk tercihi olur ozaman level atlar. Antalya macinda bi adim atmis oldu.

Başlığına tıklayınca 20 sayfa geriden başlattı, okuyayım dedim, birkaç sayfa dayanabildim, midem kaldırmadı, son sayfaya geçiş yaptım. Birkaç maç alıştırdığının gerisinde oynadı diye neler denmiş öyle?! Sallai ile eşdeğer tutanları mı, hatta ondan aşağıda göreni mi dersin? Allah akıl izan nasip etsin; bu çocuk Dünyaları kazandırmış, öbür kütükte hiçbir şey yok, bodoslama hücum faul yapsın anca...

Her oyuncunun öne çıkan özellikleri vardır. Kadro planlamasının, hepsinden azami ölçüde verim alacak şekilde yapılması gerekir ki Van Bissaka-Doue alınamadı diye Jelert' in, Skriniar-Pavlovic alınamadı diye Cuesta' nın transfer edilmesine onay veren, sakatlık yaşayan Yunus' u 13 dk boyunca seke seke sahada tutmak suretiyle oluşan hasarın artmasına sebebiyet veren futbol aklından bunları beklememek gerektiğini nihayet anlamış bulunuyoruz.

Organizasyon becerisi yüksek, etkili pas trafiğini sağlayabilen her takım için bulunmaz nimettir Barış; bizimkinden çok daha üst seviyede bir takım için de böyledir. Her şeyin doğaçlamaya kaldığı bir takıma pas akışkanlığı bağlamında seviye atlatmayı Barış tipinde bir futbolcudan beklemek ise futboldan bihaber olmayı gerektirir. Tadic övgüsü yapacağım aklıma gelmezdi; bir kanatta şu yaşında Tadic, diğer kanatta Barış' ı izlesek çok şey değişirdi kendisi adına...

2 sezondur 95 maça çıkmış bizde toplam, 72si ilk 11

18 gol 15 asisti var

Bu süreçte oynamadığı mevki kalmadığını da düşünürsek son iki sezon için ilk 3 sıradan birisi kendisidir.

Beğenmeyenlere de Sallai falan müstehak.
Bu istatistikler bile takıma katkısını tam yansıtmıyor aslında. Takımın tel tel döküldüğü kaç maçı bizim adımıza kırdığının hesabını yapmaya derman yetmez.

Ne zaman arkadasina asist yapma ilk tercihi olur ozaman level atlar. Antalya macinda ^bi adim atmis oldu.
sevgili faruk ,

bir onceki macta - soldan gidip feykli geriye cekip kestigi ortaya osimhen kafa vurusu - gol .

sekansini da ^eklemek gerekir .

bu arada , baris ozelinde ;
@ 8610. mesajda sevgili @Mustafa Canaslan renkdasimizin degindikleri genel hatlariyla *nokta atisi olmus -ozellikle
son paraf- baglaminda .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

sevgili faruk ,

bir onceki macta - soldan gidip feykli geriye cekip kestigi ortaya osimhen kafa vurusu - gol .

sekansini da ^eklemek gerekir .

bu arada , baris ozelinde ;
@ 8610. mesajda sevgili @Mustafa Canaslan renkdasimizin degindikleri genel hatlariyla *nokta atisi olmus -ozellikle
son paraf- baglaminda .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
O orta olayini calismislar osimhenle. Mac mac denemeye basladilar bunlari. Osimhene yaptigi asistin aynisini cogu mac yapmali. Yapabilirde yeterki bunun üzerine dursun.

Birisi her pozisyon da topa abanmaması gerektiğini öğretebilirse çok daha faydalı bir adam haline gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt