Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçerde kim var diye bakmadan orta açan arkadaş. Orta zaten ilk rakip defansın ayağında. Ya kardeşim sen koskoca Galatasaray ın bel bağladığı oyuncusun, hiç mi ben şu orta, pas işini çalışayım milleti çıldırtmayım demiyosun. Her maç aynı ortaları yapmayı nasıl becerir insan ya. Iskaladığın topa hadi kısmetsizlik deriz bi kere olur deriz her orta ve pas nasıl rakip defansın tam ayağında bitiyor?
Aslında kendi suçu değil, çocuk çok cabalıyor emek veriyor ama yeteneği yok işte Sergen doğru yorum yapmıştı boşuna eleştirildi elemanın normal hali çekilmiyor Barış iyi oynadığı maçlarda max performans oynuyor. Default'u çok sıkıntı. 2. yarı toparlar umarım ben maça özel yazmıyorum genel konuşuyorum avrupa da başımıza çok iş açar. Lig de başım gözüm üstüne lafım yok.
En az 5, 6 kere yüzde yüz pozisyonda topu ıskaladığını hatırlıyorum bu sezon.
Ya senin yapacağın tek şey koşmak başka bir şey yok adam oyun kurulumunda felan yer almaya çalışıyor
Her maçta aynı la millet kimi izliyor bilmiyorum. Pasları hep rakibe gidiyor, sınırsız top kaybı yapıyor, top kontrolü 10 üzerinden 1 falandır heralde Buraktan beri gördüğüm en kötü top kontrol eden oyuncu ayağına değdiği anda top 10 metre açılıyor. Defans arkası koşuları ve fizik gücü var ama geriye hiç gelmediği için o kadarınıda yapması normal bence. Kimsenin düzgün teklif yaptığını düşünmüyorum ama alan takımın öyle böyle elinde patlamayacak.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.