Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.556
- 8.697
- 2.163
Aksam aksam kasinma milatdan önceki yorumumu cikartmisin, adam o dönemler oyniyamiyorduHer Taraftarı dinlemeyen yonetim ve hocama teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksam aksam kasinma milatdan önceki yorumumu cikartmisin, adam o dönemler oyniyamiyorduHer Taraftarı dinlemeyen yonetim ve hocama teşekkürler.
2-3 den fazla aveldi de ondan…2-3 avelin sarfettiği cümleyi neden genelliyorsun herkes diye
%5 falandır dikkate almaya gerek yok2-3 den fazla aveldi de ondan…
O dönem oynamayan her oyuncuya oyuncu değil ya da sutlanmali demek midir yorum. Ya da ozelestiri yapmak yerine karşındakine kaşınma demek midir iletişim hocam. İyi akşamlarAksam aksam kasinma milatdan önceki yorumumu cikartmisin, adam o dönemler oyniyamiyordu
Sen benle iletisime gecme bay tamam, bosuna ugrasma ban yemem senin yüzünden.O dönem oynamayan her oyuncuya oyuncu değil ya da sutlanmali demek midir yorum. Ya da ozelestiri yapmak yerine karşındakine kaşınma demek midir iletişim hocam. İyi akşamlar
Hocam ben ne demişim siz ne yorumlamissiniz bence de iletişim e gerek yok iletişim değişim içindirSen benle iletisime gecme bay tamam, bosuna ugrasma ban yemem senin yüzünden.
Abdülkerimi 2 maçlığına sol bek oynatamamıştı okan. Hemen açıklama falan yapmıştı apo. Mevkisiz kalmak futbolcuların en büyük korkusu. Barış bana mısın demiyor başkası olsa deli gibi trip atardı. Haftaya sağ bekte başlar.Valla çok verimli bir şekilde oynuyor uzun bir süredir. O ilk oynamaya başladığı zamanki gereksiz zorlamalar, gereksiz top kayıpları, adamın içinden geçmeye çalışmak gibi savruklukları da yapmıyor artık. Yıl boyunca aynı enerji ve oyun katkısını sunması her maç istisnasız 90 dakika oynayan biri için çok büyük başka bir meziyet. Herifi 750 tane mevkide filan oynattık, ona bile bana mısın demedi üstelik. Başka bir seviyenin oyuncusu artık ve gitmek istemesini de normal karşılarım. Bu ligde yaptıkları artık kesmiyordur onu.