#53 Barış Alper Yılmaz

40-50 arası teklif varsa satılmalıdır, gelen parayla kaleci ve stoperde net isimlerle doldurup sezona girilmelidir. eylülde fırsat transferi doğarsa da bir kanat alınabilir, yoksa da zaniolo'ya daha fazla süre verebiliriz.

Yalnız neredeyse yarım saat olmasına rağmen muhabirlerin arka arkaya yalanlama twiti atmaması beni bi kıllandırdı. 1 saate satılmıyor haberinin düşmesi lazım.

Barış biraz troll bir çocuk, şampiyonluk kutlamasına çıkarken bunu hissettirdi. Umarım yine öyle bir şeydir. Yoksa fecaat.

Barış biraz troll bir çocuk, şampiyonluk kutlamasına çıkarken bunu hissettirdi. Umarım yine öyle bir şeydir. Yoksa fecaat.
Nasıl yani troll derken? 25 yaşında daha heyecanlı çocuk tabii de ben bi trollüğünü görmedim. Bazen duygularına hakim olmakta herkes kadar zorlansa da düzgün, ahlaklı topçu bence.

40-50 arası teklif varsa satılmalıdır, gelen parayla kaleci ve stoperde net isimlerle doldurup sezona girilmelidir. eylülde fırsat transferi doğarsa da bir kanat alınabilir, yoksa da zaniolo'ya daha fazla süre verebiliriz.
cildirdinmi sen dünkü benficayi topla bir baris etmez! ciddi diyorum en az 60-70m arasi olur anca

Yine ne senaryolar yazmışsınız be.

Kalacak ve yıkmaya devam edecek.

Nasıl yani troll derken? 25 yaşında daha heyecanlı çocuk tabii de ben bi trollüğünü görmedim. Bazen duygularına hakim olmakta herkes kadar zorlansa da düzgün, ahlaklı topçu bence.

Yanlış bir kelime kullandım pardon, bazen ufak numaralar yapan, eğlenceli bir adam manasında demiştim.

Paylaşımın transferle alakalı olduğu ortada bence. Bu tarihte elindeki en kıymetli yerli oyuncuyu satmak tam intihar olur. Barış'ıda ikna edecek bir ücret revizesiyle satışın önü kapatılmalı.

Herifin aklı gitti o kadar parayı görünce valla barışa hak vermemek elde değil ben delirirdim

Geri
Üst Alt