Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.109
- 28.854
- 2.848
Siyah bayrak cenaze vs yoksa baskı var ankamına gelirneden simsiyah story atmış bu bilen var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyah bayrak cenaze vs yoksa baskı var ankamına gelirneden simsiyah story atmış bu bilen var mı
Futbolcularda zorla satılan bir oyuncu duymadım. Tam tersi gitmek isteyip kulübün bırakmadığı oyunculardan gördüm genelde paylaşımlar. Barış'ta bu karakter yapısında bir oyuncu değil.Siyah bayrak cenaze vs yoksa baskı var ankamına gelir
Bct atmış haberiYalnız neredeyse yarım saat olmasına rağmen muhabirlerin arka arkaya yalanlama twiti atmaması beni bi kıllandırdı. 1 saate satılmıyor haberinin düşmesi lazım.
Nasıl yani troll derken? 25 yaşında daha heyecanlı çocuk tabii de ben bi trollüğünü görmedim. Bazen duygularına hakim olmakta herkes kadar zorlansa da düzgün, ahlaklı topçu bence.Barış biraz troll bir çocuk, şampiyonluk kutlamasına çıkarken bunu hissettirdi. Umarım yine öyle bir şeydir. Yoksa fecaat.
cildirdinmi sen dünkü benficayi topla bir baris etmez! ciddi diyorum en az 60-70m arasi olur anca40-50 arası teklif varsa satılmalıdır, gelen parayla kaleci ve stoperde net isimlerle doldurup sezona girilmelidir. eylülde fırsat transferi doğarsa da bir kanat alınabilir, yoksa da zaniolo'ya daha fazla süre verebiliriz.
Nasıl yani troll derken? 25 yaşında daha heyecanlı çocuk tabii de ben bi trollüğünü görmedim. Bazen duygularına hakim olmakta herkes kadar zorlansa da düzgün, ahlaklı topçu bence.