#53 Barış Alper Yılmaz

10 milyon euro maaş çok yüksek bir para 2 yıl takılsa 20 milyon demek ki burada aldığı 8 yıllık maaşa bedel oluyor 2 yıl orada oynayıp geri avrupaya dönerim kafasında olduğunu düşünüyorum. Eğer gitmek istiyorsa alabileceğimiz en yüksek bonservis bedelini almalıyız ve sonraki satıştan pay ile en az 3 yıl Türkiye'ye satış yasağı koymalıyız.

İstatistikler umrumda değil. Sahadaki oyuna bakarım. Geldiği sezon oynadığı topla sonraki oynadığı top arasında dağlar kadar fark var, birçok maçı izledim. Günden güne saldı kendini, bunu sen de biliyorsun.
İstatistik umrunda değilse sahaya çıkıp koşuncamı başarı olacak. Adam sakat sezonda bile oynadığı maçlarda katkı yapmış. Boş kalede olsa golünü atmış. İstatistik olmadan Sabri Sarıoğlu gibi çıkıp koşup dursun mu? Orta açsında nere gittiği önemli değil gibi bişi bu söylediğin. Adam sahaya çıktığı zamanlarda katkı veriyorsa bunun ötesi yoktur.

Dikiş tutması zor artık. Net 40 bize kalacaksa satılabilir. Keçiören payını neom vermeli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50 artı Keçiören payına göndermek gerek bunu daha dikiş tutmaz bizde.

Zamaninda UEFA kupasini alan yerli oyuncular da gelen ilk tekliflerde gitmek istediler. Bunun anormal bir durumu yok, bir Turk evladi sonucta yani Turkiye'de dogmus ve yetismis oldugunu dusunun, her Turk oyuncusu gibi bir gun Galatasaray'da oynamak ister sonra baska ligler/ulkelerde oynama hayali kurabilir.

Bundan normal birsey yok. Bizim ulkemizin futbol kalitesi Ispanya veya Ingiltere kadar iyi olsaydi belki boyle dusunceleri olmazdi, ama bu gercegi gormezden gelemeyiz. O yuzden iyi teklif gelirse her yerli oyuncu satilabilir hatta satmazsan iyi bir teklif varken, yarin pisman olmamiz buyuk olasilikla garanti cunku belirli bir donemden sonra illa ki bir dusus yasiyorlar.
Gitmek ister, Arabistan’a değil, Avrupa’ya.. bu anlaşılabilir bir durum, tabii ederini getirirse. Ancak barış daha fazla kazanacak diye Galatasaray neden kaybediyor? Bugün bir kaleci için 70 milyon istiyor adam, hücum bölgesinin her yerinde ve beklerde oynayan aygır kadar güçlü bir topçunun ederi 30 milyon mu hemde Arabistan’da giden bir topçunun? Hatırlatırım Duran 70 milyona gitti iki yıl önce. Ve işin kötü tarafı lig başlamış ve artık yerini de dolduramıyorsun.. hani Avrupa olursa, evet her topçu kariyerinin bir dönemini orda geçirmek ister, anlarsın. Yav bu Arabistan’a ve kralın kurduğu ne idüğü belirsiz bir takıma gitmek istiyor ve bunun için de sosyal medyada Karalar bağlıyor, antrenmana çıkmıyor. Ozan kabak çıkış maddesi çok düşük olmasına rağmen 12 milyon bonservis kazandırdı. Kimse birşey demedi, demez de, sağ olsun. Barışı alıp yetiştirdik bu noktaya getirdik şimdi Herkesin soyduğu Arabistan takımı için bize trip atıyor. Kabullenemiyorum

itibardan tasarruf olmaz

eğer antremana çıkmama, siyah ekran paylaşım muhabbeti felan transfer durumuyla alakalıysa ki bence öyle, reçete belli

gitmek mi istiyorsun tamam aslanım getirsinler masaya 50 milyon canlı parayı keçiörenin payda ödensin sen yoluna ben yoluma

nasıl ki herifler kendilerinden nefret eden, dümdüz ırkçılık yaptıkları osimhenden 75 milyon € parayı bağırta bağırta aldıysa biz de alacağız

50 milyon ödemediler mi o zaman satış felan yok, kapı gibi sözleşme var
barışta oynamak istiyorsa özür dileyip devam edecek, triplere girdiyse direkt paf takımla antrenmana yollanacak

bazı şeylerde gerekirse zarar edeceksin ki ilerde kar edebilesin, biz her ağlayana trip atana zam yapacaksak, yoluna gül sereceksek bu kulübün ırzına geçerler

Kulübün istediği parayı versinler nereye giderse gitsin birazda futbolcu kendine bakmalı sonuçta bu kulüp sayesinde bu itibarı yakalıyorsun birazda bizim kılıcı sallayın be kardeşim tamam iyi paralar anlıyoruzda kulübede biraz yardımcı olun ne o öyle siyah ekran storyler falan hem kerem gibi bi örnekte var güncel ortada kalmış

Menajer falan dinlemem kadro dışı bırakırım bu gece 50 + pay getirmeyio triplere giriyorsa ne CL oynayabilir ne DK kadrosuna girer ne de o parayı kazanır.

Biri diyecek ki kardeş sen daha yeni sözleşme uzattın ilk teklife siyah ekran çekip idmana çıkmıyorsun ha tamam.

Seni satmıyorum ama kadro dışı da bırakıyorum. Sözleşme uzatıldıktan sonra ilk teklifte bana ayar çekmeye kalkarsan ayarın kralını veririm. Hadi bakayım bu sene son oynamadan bir daha seneye 10M teklif alabilecek misin? Eğer kalıp oynarsan sıvamadığın sürece seneye de en az 6-7M teklif verirler sana biraz uluslarası arenada kıpırdansan daha fazlası da gelirdi kendin seçtin bu kaderi.

Barisa kizmiyorum edilen maas teklifi hayvani
Baba sen en ufak teklife böyle mızırdanıp siyah ekran çekeceksen ne farkın kaldı Kerem’den. Ona da 7M teklif çektiler.

Daha yeni sözleşme imzaladın 3.haftaya giricez.

Yazın başında olsa anlarım. Planlamanın anasını ağlatıyorsun 11 gün kala iyi futbolcu almanın en zor olduğu dönem.

demek fb 10 verse orayada gidecek laf etmeyecegiz

Baba sen en ufak teklife böyle mızırdanıp siyah ekran çekeceksen ne farkın kaldı Kerem’den. Ona da 7M teklif çektiler.

Daha yeni sözleşme imzaladın 3.haftaya giricez.

Yazın başında olsa anlarım. Planlamanın anasını ağlatıyorsun 11 gün kala iyi futbolcu almanın en zor olduğu dönem.
Fb ye gitmek Icin yapmiyor

Siyah ekran ve üç gün idmana çıkmama (hastalık hikayesi doğru değilse) çok üzücü .

Barış sen de mi be Brütüs.

Taraftarın %80’i 20-80 Bin TL arası değişen fiyatlara maaş alıp evine ekmek götürüp, sizi destekliyor.

Yeri geliyor biriktirmiyor maça gidiyor. Yeri geliyor sizinle mesai yapıp sağlık raporlarınızı doktor gibi, idmanlarınızı antrenör gibi okuyup izliyor, gol atınca sizi kendi gol atmış gibi seviniyor.

Yapma be sen bari aslan.

Yönetimler yapabilir (riyakar çok gördük)
Yabancı oyuncular yapabilir (onlar zaten para kazanmaya geliyor)

Ama siz bari yapmayın.

Önce Kerem gitti üç otuz kuruşa son gün.

Şimdi sen gideceğim diye tutturma bayrak adam olacağın yerde. Bizden gideceksen de Liverpool’a gidersin, En kötü Tottenham’a gidersin.

Ne işin var 25’inde Arabistan’da.

Sen bari yapma. Giderken omuzlarda git. Ya da emekli olana kadar kal Muslera Mertens gibi omuzlarda git.

Geri
Üst Alt