#53 Barış Alper Yılmaz

Çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum bu sene, Singo gibi bir stoper alıp 3-5-2 oynarsak sağ koridorda Barış veya Sallai oynamış hiçbir fark yok. Zaten 5 linin sağında oynamaktan kendiside çok mutlu değildi muhtemelen. Forvette oynayamaz İcardi- Osimhen garanti gibi, 10 numara da Sane oynar muhtemelen. Zaten kendisine yer yok.

Bugün açık ara Türkiye'nin en başarılı klübü isek bunun nedeni bireyleri değil Galatasaray adının önde tutulmasıdır (şahısları önemseyenlerin hali ortada). Bir Alper gider bir Alper gelir. Başkanın yerinde olsam randevu bile vermem genç takımla idmana yollarım. Yeter be! Dünya yıldızları bile bu markayı satın alırken iki yıl öncesinin 2. lig topçularının tripleriyle uğraşıp duruyoruz.

Bu arada Barış için,

"ŞL'de 8 maç oynayacak, ve Dünya Kupası var, iyi bir performansla geçirirse daha yüksek bonservis alabilirsin"
görüşüne katılıyorum.

60M euroyu ve getirdikten sonra sana BAY BAY BAY

Baris kalsada artik taraftarin gozunde baya eksi yedi. Takimin en sevilen oyuncularindan biriyken bir hareketle su hale dusmek degdi mi Baris. Hic mi akil yok sizde arkadas.

Bir daha bu takıma fenerli adam sokmayın yeter be.

Adam kendini 2 günde bitirdi. Afrika'dan adam getirsen ömür boyu buraya bağlanır bu yerlilerin hainlikleriyle uğraşmaktan sıkıldık.

Valla net 75 getiren alsın götürsün. Madem Osimhen ile aynı maaşı istiyor, aynı bonservisi de getirsin.

Aklı karışmış ve bize göre yanlış tutum sergiliyor olsa da taraftar ile arasındaki bağ zedelenmemeli.

Hem linç edip hem kalmasını istemek çok saçma.

Edit: ohooo başlığa dünden beri ugramiyordum burası da çiğ çiğ yemiş bile. Ne diyelim afiyet olsun.

Barisin veya Menajerinin anlamadiginolay barisa belki söz verilmistir gitmesine ama sen Avrupaya gitsen sana verecekleri ücret 3-4 milyonu gecmez ama araplara gidince 8-10 alcaksin o vakit neden biz 35 milyonu kabul edelim? Bizde araplardan net 50 isteriz o vakit

Çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum bu sene, Singo gibi bir stoper alıp 3-5-2 oynarsak sağ koridorda Barış veya Sallai oynamış hiçbir fark yok. Zaten 5 linin sağında oynamaktan kendiside çok mutlu değildi muhtemelen. Forvette oynayamaz İcardi- Osimhen garanti gibi, 10 numara da Sane oynar muhtemelen. Zaten kendisine yer yok.
postta tek doğru yok nasıl becerdin bunu

Bu adamların bir taraflarını kaldıran malesef bizim asalak taraftarımız. Barış kendini bir halt zannetmeye başlamışsa kapının önüne koyarsın, gitsin çalışsın u19 takımıyla da aklı başına gelsin, nerde olduğunun farkına varsın

Galatasaray futbolcularını artık ideolojileri siyasal düşünceleri üzerinde değil de Galatasaraya aidiyetleri veya asgari düzeyde Galatasaraya kattıkları üzerinde değerlendirsek.

Barış ve Kerem.. Galatasaray’ın el verdiği ve bu noktalara getirdiği 2 ikinci lig topçularıydı. Biri seküler kesimden diğeri muhafazakar kesimden gibi göründü. Oysaki ikisi de yüksek eğitim almamış ve sonradan çok az insana nasip olunacak paralar genç yaşta edinmiş anadolu insanıydı.

Ancak ikisinin de kaderi hep paralel ilerledi. Yolları genç yaşta kesişti, beraber yükseldiler ve farklı kesimlerin ikonu oldular. Ancak ikisi de sadakatle sınandı..

Taraftar tepkisi farklı oldu her birine.. ve anladığım bu böyle de devam edecek. Bu durumda kaybeden Galatasaray olacak..

Yada sadece Galatasaray deyip, hangi ırktan dinden ideolojiden ve hatta ahlak ve meşrepten olursa olsun bir önemli olmamalı, Galatasaraya aidiyeti değil faydası önemli olmalı..

Ve Galatasaray yönetimine de bu olayda çok iş düşüyor. Artık profesyonel bir yönetim sergilenmeli; gözünü sakatlayan topçuya davrandığı gibi yada geçen yıl kereme davranıldığı gibi davranmamalı..

Sözleşmeler yükümlülükler ve sadakat yükler. Bu sadakat ahlaki değil hukuki bir yükümlülük burda. Bu nedenle de yönetim yükümlülüğünü barış sadakatini yerine getirmek zorunda.

Bir daha bu tür vakıaların yaşanmaması için.

Bakalım taraftar nasıl tavır alacak.

Parayı getirsin nereye gidiyorsa gitsin.
Osimhen gibi maaş istiyorsa Osimhen bonservisi getirsin sonra istediği yere gitsin.

Geri
Üst Alt