#53 Barış Alper Yılmaz

Getirsin parayı istediği yere gitsin. Kendi bilir burası Galatasaray.

Doğru yaklaşım bu. Öyle antrenmana gelmemek, sosyal medyadan siyah ekran falan paylaşmak geçsinler bunları. Ya Galatasaray kulübünün istediği şartları getirsin ya sesini kessin ya da kadro dışı kalıp takılsın kenarda.

Bu arada Osimhen de utanıyordur artık aldığı para yüzünden takımda bu tür şeyler olduğunda. Bu saatten sonra satmalıyız. Gitsin kariyerini söndürsün oralarda bizi çok arar..

Para cezasi verilmeli kayseri maçindaki kadroya da alınmasin yallah tribune

Galatasaray futbolcularını artık ideolojileri siyasal düşünceleri üzerinde değil de Galatasaraya aidiyetleri veya asgari düzeyde Galatasaraya kattıkları üzerinde değerlendirsek.

Barış ve Kerem.. Galatasaray’ın el verdiği ve bu noktalara getirdiği 2 ikinci lig topçularıydı. Biri seküler kesimden diğeri muhafazakar kesimden gibi göründü. Oysaki ikisi de yüksek eğitim almamış ve sonradan çok az insana nasip olunacak paralar genç yaşta edinmiş anadolu insanıydı.

Ancak ikisinin de kaderi hep paralel ilerledi. Yolları genç yaşta kesişti, beraber yükseldiler ve farklı kesimlerin ikonu oldular. Ancak ikisi de sadakatle sınandı..

Taraftar tepkisi farklı oldu her birine.. ve anladığım bu böyle de devam edecek. Bu durumda kaybeden Galatasaray olacak..

Yada sadece Galatasaray deyip, hangi ırktan dinden ideolojiden ve hatta ahlak ve meşrepten olursa olsun bir önemli olmamalı, Galatasaraya aidiyeti değil faydası önemli olmalı..

Ve Galatasaray yönetimine de bu olayda çok iş düşüyor. Artık profesyonel bir yönetim sergilenmeli; gözünü sakatlayan topçuya davrandığı gibi yada geçen yıl kereme davranıldığı gibi davranmamalı..

Sözleşmeler yükümlülükler ve sadakat yükler. Bu sadakat ahlaki değil hukuki bir yükümlülük burda. Bu nedenle de yönetim yükümlülüğünü barış sadakatini yerine getirmek zorunda.

Bir daha bu tür vakıaların yaşanmaması için.

Bakalım taraftar nasıl tavır alacak.
Böyle mi olmalı emin değilim Abdullah, söz konusu Galatasaray'sa gerisi teferruattıra gelmiş iş, ben de bu kanıdayım ama senin kadar faydacı ve kullanatcı olamadım şu an, gün itibariyle zamanın ruhu beni yumuşatmış olabilir. 😊

Neyse fikrini almak isterim, Galatasaray gibi tüzel kişiliklerin ve diğer bilumum dünyevi kurumun öte dünyada karşılığı nedir, Abdullah?!😉😄

Böyle mi olmalı emin değilim Abdullah, söz konusu Galatasaray'sa gerisi teferruattıra gelmiş iş, ben de bu kanıdayım ama senin kadar faydacı ve kullanatcı olamadım şu an, gün itibariyle zamanın ruhu beni yumuşatmış olabilir. 😊

Neyse fikrini almak isterim, Galatasaray gibi tüzel kişiliklerin ve diğer bilumum dünyevi kurumun öte dünyada karşılığı nedir, Abdullah?!😉😄
Müftü değilim filozof değilim alim değilim papaz değilim.. muhatap neden ben oldum Salihoğlu?
Faydacı ve kullanatçı değil tüzel kişiliği koruma güdüsü. Milyon taraftarın emeği var parası var kurumda. Yapan cebinden yapsın, tüzel kişilik olan stk’ın kasasından değil. Ayrıca kurumsallık ve profesyonellik bunu gerektiriyor

Son düzenleme:
Bu siyah ekran olayı, antrenmana çıkmaması net terbiyesizlik. Kadro dışı bırakılmasına kesinlikle karşıyım, Kayseri maçında yedek kulübesinde olmalı ve 90+2' de sahaya atılmalı.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar siz böyle yaptığınız için hemen bir şey yapan gitsin. Bizi istemeyenini bizde istemeyiz vs. Bu şekilde yaptığınız için bu yüzü buluyorlar. Tam tersi bunlar profesyonel olacaklar ya da profesyonel olmayi öğrenecekler. Gitmeyecek bir hafta sonra da seve seve maçlara çıkacak emin olun. Konuyu kapatacaksin kendi haline bırakacaksın. Tam tersi ilgilenmeyceksin önemli oyuncu olabilir ama herkes yerini haddini bilecek.

Müftü değilim filozof değilim alim değilim papaz değilim.. muhatap neden ben oldum Salihoğlu?
Faydacı ve kullanatçı değil tüzel kişiliği koruma güdüsü. Milyon taraftarın emeği var parası var kurumda. Yapan cebinden yapsın, tüzel kişilik olan stk’ın kasasından değil.
Hayırlı Cumalar apocum, sonra tartışalım 😊

Bireyler herşeyden önemli bireyler, bireylerden gayrısının karşılığı yok

Futbolcu tarafı anca bu kadar kötü yönetirdi süreci. Yönetime en ufak birşey söylenmez. Elinden gelen herşeyi yaptı hem iletişim olarak hem de maaş olarak. Gitmek istiyorsa getirsinler parayı gitsin.
Antrenmana çıkmadığı içinde para cezası kesilmeli. Dingonun ahırı değil burası.

Geri
Üst Alt