Emre Turunç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 7.163
- 2.399
- 1.748
Getirsin parayı istediği yere gitsin. Kendi bilir burası Galatasaray.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle mi olmalı emin değilim Abdullah, söz konusu Galatasaray'sa gerisi teferruattıra gelmiş iş, ben de bu kanıdayım ama senin kadar faydacı ve kullanatcı olamadım şu an, gün itibariyle zamanın ruhu beni yumuşatmış olabilir.Galatasaray futbolcularını artık ideolojileri siyasal düşünceleri üzerinde değil de Galatasaraya aidiyetleri veya asgari düzeyde Galatasaraya kattıkları üzerinde değerlendirsek.
Barış ve Kerem.. Galatasaray’ın el verdiği ve bu noktalara getirdiği 2 ikinci lig topçularıydı. Biri seküler kesimden diğeri muhafazakar kesimden gibi göründü. Oysaki ikisi de yüksek eğitim almamış ve sonradan çok az insana nasip olunacak paralar genç yaşta edinmiş anadolu insanıydı.
Ancak ikisinin de kaderi hep paralel ilerledi. Yolları genç yaşta kesişti, beraber yükseldiler ve farklı kesimlerin ikonu oldular. Ancak ikisi de sadakatle sınandı..
Taraftar tepkisi farklı oldu her birine.. ve anladığım bu böyle de devam edecek. Bu durumda kaybeden Galatasaray olacak..
Yada sadece Galatasaray deyip, hangi ırktan dinden ideolojiden ve hatta ahlak ve meşrepten olursa olsun bir önemli olmamalı, Galatasaraya aidiyeti değil faydası önemli olmalı..
Ve Galatasaray yönetimine de bu olayda çok iş düşüyor. Artık profesyonel bir yönetim sergilenmeli; gözünü sakatlayan topçuya davrandığı gibi yada geçen yıl kereme davranıldığı gibi davranmamalı..
Sözleşmeler yükümlülükler ve sadakat yükler. Bu sadakat ahlaki değil hukuki bir yükümlülük burda. Bu nedenle de yönetim yükümlülüğünü barış sadakatini yerine getirmek zorunda.
Bir daha bu tür vakıaların yaşanmaması için.
Bakalım taraftar nasıl tavır alacak.
Neyimi gördün üstat, yakıştıramadım.Cok bos yapiyorsun gurbuz.. Baris 1 degilse 2 dir bu takimda niye israrla berkandan bahsediyormusuz gibi davraniyorsun
Müftü değilim filozof değilim alim değilim papaz değilim.. muhatap neden ben oldum Salihoğlu?Böyle mi olmalı emin değilim Abdullah, söz konusu Galatasaray'sa gerisi teferruattıra gelmiş iş, ben de bu kanıdayım ama senin kadar faydacı ve kullanatcı olamadım şu an, gün itibariyle zamanın ruhu beni yumuşatmış olabilir.
Neyse fikrini almak isterim, Galatasaray gibi tüzel kişiliklerin ve diğer bilumum dünyevi kurumun öte dünyada karşılığı nedir, Abdullah?!![]()
İlk maçta Osimhen'i tribüne çağırıp onure etmeliyiz.Bu arada Osimhen de utanıyordur artık aldığı para yüzünden takımda bu tür şeyler olduğunda. Bu saatten sonra satmalıyız. Gitsin kariyerini söndürsün oralarda bizi çok arar..
Hayırlı Cumalar apocum, sonra tartışalımMüftü değilim filozof değilim alim değilim papaz değilim.. muhatap neden ben oldum Salihoğlu?
Faydacı ve kullanatçı değil tüzel kişiliği koruma güdüsü. Milyon taraftarın emeği var parası var kurumda. Yapan cebinden yapsın, tüzel kişilik olan stk’ın kasasından değil.
Hayırlı cimalar Salih’cim. Herşey birey için, aksini söylemedim. Soruma cevap alamadım yalnız.Hayırlı Cumalar apocum, sonra tartışalım
Bireyler herşeyden önemli bireyler, bireylerden gayrısının karşılığı yok
?fenerli adam almayacaksın şu takıma.
İlk maçta Osimhen'i tribüne çağırıp onure etmeliyiz.
İyi beceririmpostta tek doğru yok nasıl becerdin bunu