Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.557
- 1.441
- 1.388
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berke’yi almamamiz da cok iyi olmus.Aha da buraya yazıyorum bugün Galatasaray 'dan gitmek için bunları yapan Barış bir-kaç sene sonra Fenerbahçe 'ye transfer olmak için çırpınır. Kerem 'le birlikte Fenerbahçe 'de görürüz...
Önüne gelene 5-10-15M € maaş verirsen takındaki diğer oyuncularda kazan devirmeye başlar, takım içindeki maaş dağılımı ilerde daha büyük sıkıntılara yol açabilir.Kadro dışı bırakılmalı ve kulubün istediği bonservisi getirirse defolup gidebilir istediği yere, burası dingonun ahırı değil.
Dikkat edersen bana medya ekibi yaptirdi dedi. Orada killanmistim biraz.Antepe gol attığında kewell sevinci yapıp kereme gönderme yapıyordun, Kerem ise feneri para için seçmişti. Şimdi sende para için galatasarayı bırakma evresine geldin. Bir kere de şaşırtın kardeşim.
Kıskançlık futbolda yeri olan bir şey değil.Önüne gelene 5-10-15M € maaş verirsen takındaki diğer oyuncularda kazan devirmeye başlar, takım içindeki maaş dağılımı ilerde daha büyük sıkıntılara yol açabilir.
Davinson, Sane, Osimhen, Icardi önüne gelen değildir. Önüne gelen Duran, Abraham, Edson gibi adamlardır.Önüne gelene 5-10-15M € maaş verirsen takındaki diğer oyuncularda kazan devirmeye başlar, takım içindeki maaş dağılımı ilerde daha büyük sıkıntılara yol açabilir.
Uefaya çekilen ihtar neomun umurundaydı
Kıskançlık futbolda yeri olan bir şey değil.
Kimse Barış Alper forması almaz ama Sane Osimhen Icardi forması alır lütfen saçma argüman kullanmayın artık.
Evet hem Barış hem Kerem üzerinden fb tarafı menajerlerle beraber öyle bir oyun oynadıki ikisininde bağları koptu. 1-2 sene sonra fbde beraber oynarlar tebrikler hepsine.Barışın takımdan böyle kötü ayrılacak olmasının tek sebebi haysiyetsiz menajeri, medyadaki maşa it oğlu it bunların ipini kim elinde tutuyor belli.
Haziranda gitse bir şekilde halledilirdi ama bilerek böyle yapıyorlar ki hem elimiz zayıflasın hem barış döndüğünde gs kapıları kapalı olsun
arap bir aileye evlatlık vermek durumundasınAdını Barış alper koyduğum oğlumun akıbeti ne olacak şimdi?