#53 Barış Alper Yılmaz

Niye sarı gördü. Yok mu bunun sebebini soracak bir Allahın kulu. Durduk yere sarı gördü hiç bişey yok ortada.

25 yaşına kadar GS formasıyla 200 maça çıkan kaç oyuncu var

Siyah ekran hıyarlığına rağmen çok şükür destekledik. Okan hocanın da bence belki de en iyi yaptığı şey oldu Barış’ı sahiplenmesi. Kimsenin gazına gelmeden en iyi bildiği şeyi yaptı. Başka biri olsaydı Barış gitmişti belki de.

Ayrıca satılmaması gerektiğini düşünüyorum. 30 yaşına kadar burada kalmalı. 30-40 sattın diyelim, yerini bu tarz bir oyuncuyla dolduramayız. Barış yetenek seti olarak ortalama olabilir ama komple paket bakarsak bizim için biçilmiş kaftan.

Aman kimse eleştirmesin beyimizi, Abdülkerim'i Sanches'i Salai'yi eleştrin.

Yerden kalksa top oynayacak inşallah, Barış Yunus’la yere atmayı bırakın kendinizi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adami 80 dk. Forvet oynatti sonrada nerde oynadigi belli olmayan bi yerde oynatti. 45 dk da bi bok yapamadigini görmediiii 80e kadar tek forvet oynatti.

Yaw bundan forvet olmaz oynayamıyor. Hoca inatla forvet oynatıyor

Sallai ile yer değişmesi lazımdı devrede.

Olmaz aga forvet olmaz

Trabzon maçından öncede yazdım ta İcardi kötü diye barışı oraya atmanın mantığı yok bu sefer kanat etkinliği bitti

2 maçtır iyi değil forvette.

Göztepede attığı gol duran top forvet pozisyonu değil

Misal bunu santraforda şalliyi kanatta oynatacığına

Ahmet k santrafor bunu kanata atsan daha iyi olurdu maç.

nie yazmıonuz
zorla forvete koydunuz herifi
2. yarı solda oynasa yenerdik net
boş boş dolandı 97 dakika

Valla ben 100 kere yazdım heis, osi’nin olmadığı durumda ilerisi böyle olmalı diye:

sane/yunus—————-—barış
—————--sallai——————

Barış solda hayvan gibi etkili, sallai solda vasat bile değil, Barış kesinlikle soldan koparılmamalı, sallai santraforda aşağı yukarı barış ne yapıyorsa aynını yapar diye yazdım kaç kere.. barış santrafor sallai sol açıkken iki mevkiyi de öldürüyoruz

gibi oynuyor ilk yarı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence sakat çünkü mücadele de etmiyor. Zorlamaya gerek yok

Artık gol at lan kaç maçtır yoksunn

Geri
Üst Alt