#53 Barış Alper Yılmaz

Kocaeli maçı kötüydü, bu maç patır patır bıraktı, ne yapmaya çalışıyor bilinmez. Yani koca sezon her şeye rağmen sırtında taşıdı yükü ama final haftalarında bu performans olmaz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acaba bir sakatlığı mı var
basıp gidebileceği pozisyonlarda gidemedi
kötü oyun olabilir de buna şaşırdım.

2 3 mactir yoklari oynuyor yine. Ama pek kizamiyorumda cünkü fizik bittigi an futbolu kisitli zaten. Bilerek asilmadigini sanmiyorum. Zaten cokta maca cikti, vücut gitmiyor ve yorgun. Belli oluyor resmen. Zaten geri kalan takimdada fizik olarak düsüs var.

Bu çocuğa ne diyeceğim valla bende bilmiyorum sövsen olmuyor sevsen olmuyor. Sezon boyunca katkısı gayet iyiydi ama 2 maçtır yine saçma sapan işler yapıyor.

Kaç maçtır kendini yırttı. Puan kaybedilen maçların hepsinde overdose kapıştı bu adam. Bir maç sağ açık çıkıyor bir maç sol açık bir maç santrafor. Ne yapsın istiyorsunuz? Harbiden bazı oyunculara takıntılısınız.

Yorulmuş olabilir mi sizce biraz?

Yılgın görünmesinde yorgunluk ve belki sakatlığın etkisi vardır. Hoca pamuklara sarıp derbiye dinç halde çıkarmaya bakmalı, kupa maçında kadroya bile almasın. Aynısını Lemina için de söylüyorum. Bu ikisinin ikamesi olmaya yakın adam bile yok kadroda, net.

Geçen sene ve ondan önceki seneki temposundan ve dinamizminden eser yok bu sene. Bitti fiziken resmen çocuk. Geçen seneki maç özetlerine bakıyorum ara ara dinamizm açısından dağlar kadar fark var. Savunma işinide saldı iyice son maçlarda. Severim, aylarca savundum, sezon başıda savundum her platformda ama şu an harbiden kötü durumda. Hoca bi de suyunu sıktı adamın. Alanya maçında ne işi vardı mesela şart miydi kupa maçına herifi götürmek. Barış kadar süre alan topçu yok şu an takımda.

Son düzenleme:
Sadece bizimle bu sezon 45 maca cikmis, ki 3-4 mac da malum olaydan dolayi oynamadi.

Bizim oyuncular bu sezon + seneye baya geberik olacaklar dk dolayi

Fbliler gibi her pozisyonda sacma sapan kıvranması beni rahatsız etmeye başladı hakemlerde haliyle faul fln vermıyor faul pozisyonlarında

bi ayarın olsun rol yetenegin yoksa yapma dostum, cünkü olan faulleride abartı hareketlerinden ötürü calmıyorlar

yapmayın biz gsyiz

Geri
Üst Alt