- 30 Temmuz 2009
- 26.727
- 3.689
- 2.023
Fener maçında göster kendini reis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni şeyi düşündüm. Milli takımı çok kafaya takıyor. Gürcistan maçında kırmızı gördükten sonra da götü başı dağıtmıştı. Şu kerem hirtini çok kafaya taktığını düşünüyorum. Bunun için derbi bulunmaz fırsat diyecem de şu haliyle kepaze olacak gibi hadi hayırlısı.milli maçta kerem forvet oynayıp, kendisi yedek kalmasıyla birlikte tüm mental durumu çöküntüye uğradı.
Okan hoca da bunu farkedip, ilk fırsatta icardi yerine forvete koydu ama yine olmadı. bence aklı dünya kupasında ve ilk 11 oynamayacağı fikri onu delirtiyor.
rizeli kanı oluk oluk damarlarında akıyor. ben onu thora benziyorum. onun gibi asi ve aynı zamanda güçlü. mutlaka yakın zamanda iyi bir partner edinip güçlü bir seks yapmalı
100 tane top kaptırdı hiçbirinde topu takip etmedi. Bu sene zaten defansa sıfır katkı veriyor ama bu maçta eksiye falan geçti artık. Berbattı berbat.Dünya kupası Şampiyonluktan daha önemli beyefendi için.
Yediğimiz golde kendisini iyi izleyin.
şöyle bir sezondan sonra bile bunu hala nasıl daha söyleyebiliyorsunuz? osimhen'den ligde adam akıllı faydalanamadığımız sezonda, adam tüm hücum yükünü neredeyse tek başına çekti.Dünya kupası Şampiyonluktan daha önemli beyefendi için.
Yediğimiz golde kendisini iyi izleyin.
Parlasın gitsin,Keçiörende hakkını alsın sorun ne?Dünya kupasında yıldızı parlatıp kaçmak, ardında da keçiörene pay kazandırmak.
bu senaryo çok kötü lütfen böyle şeyler düşünmeyin
erden timur avatarı olan üyelerin futbol bilgisi biraz az.Parlasın gitsin,Keçiörende hakkını alsın sorun ne?